FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 7 juni 2010

Lugn nationaldag

Det blev bara att ta det lugnt hela dagen


Gårdagens träningen blev rätt lätt benträning och lite chins. Har precis börjat komma igång med böjen igen, men sattsar på att göra lite fler repetitioner istället för några tunga. Stegade upp mig till 140kg och avslutade med en 5:a. Kändes väl kanske inte som om det var det bästa jag gjort, men jag gjorde en hel del repetitioner på varje tiotal över hundra, så jag får vara nöjd.

Nationaldagen firades annars rätt lugnt. Blev att skriva en krönika för Najadens gym, vilket jag gör varje månad. Har ni tid över så kan ni alltid titta in dem här.

På tal om nationaldagen så blev det inget firande alls för mig. Tråkigt nog känns det faktiskt lite svenskt att inte fira sin nationaldag. Borde helt klart bli ändring på det. Rätt lustigt egentligen det här med att det just blev 6 juni, från början var det ju bara svenska flaggans dag. Gräver man ner sig lite i vad det handlar om så grunder det sig självklart i pengar. Det var Artur Hazelius som bla. var ägare till skansen som ville ha något jippo. Så svenska flaggans dag passade rätt bra för att få lite extra kunder till sin djurpark.
Tråkigt nog för oss som jobbar, så blev nationaldagen på en söndag i år, vilket inte gav oss någon ledig dag. Annat var det när det var annandag pingst, som alltid ligger på en måndag, Den firade jag ju egentligen inte heller, men det är ju aldrig fel med lite ledigt.

Har fått väldigt många kommentarer ang. filmning av mina pass. Kommer försöka att filma lite under träningspassen nu under veckan. Kan inte garantera vilken dag det börjar dyka upp.

1 kommentar:

  1. Infaller nationaldagen på en söndag som i år har du rätt att få ut den lediga dagen en annan dag under året.

    SvaraRadera