FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 15 juni 2010

Freeman och jag på Gumse Gym

Blod svett och tårar säger jag bara..

Vissa saker på gymmet vill man helst bara glömma, andra saker kommer man komma ihåg för resten av livet. Ett ”kom ihåg” tillfälle hade jag häromdagen, då jag fick möjlighet att vara med Mikael Gumse och Toney Freeman (IFBB Pro) på Gumse gym i Sollentuna.
Gumse siktar på att göra en comeback inom en snar framtid och jag måste nog säga att utgångsläget så riktigt bra ut.
Även fast jag varit på några proffstävlingar, har jag nog aldrig sett ett par så freakiga axlar som den mannen har. Det skulle vara Marcus Ruhl då, men han är mer freaking över hela kroppen.Att få byta några ord med Toney var också mycket intressant. Den killen har samma midjemått som mig, men väger det dubbla. Hemligheten förutom att han har genetiken är att han aldrig kör tungt. I det här fallet menar han att han aldrig kör 1-6, utan alla övningar han kör så är det högreppare, vi snackar 20-40reps per set.
Itroligt imponerande att se. Han var även en jävel på att ändra utförande under övningsgång, viklade händerna, armbågarna och allt möjligt.
Passen brukade ta ca 30-40min och här snackar vi intensitet. Han matade på som ett djur under passen för att sedan vila i 1 minut, innan han var på det igen.
Tror säkert att han gjorde 100rep i axelpressen på 3min.

Gumses axlar går inte av för hackor...

För mig var det även första gången jag var på Gumse Gym. För dig som gillar stora och luftiga gym, med gott om vikter och schyssta maskiner, tycker jag ni ska göra ett besök här. De största hantlarna var på 120kg/st. Ett tag funderade jag på om jag skulle ta och rulla ut dem och ha so mdäck på bilen.
Ingenting jag skulle kunna använda i min vanliga träning.. Kanske skulle vara när jag kör flyes eller högreppare på biceps, men inte annars.Vill ni se lite av träningen som de bedrev på Gumse gym, ska ni titta in Gasp hemsida. Då får ni förutom att se den kolossala Toney Freeman (han är 188cm lång) även se lite av gymmet. Här hittar ni det klippet -> http://se.gasp.nu/local-news/international/2010-06-15/ifbb-pro-toney-freeman-sweden-june-2010/

Mer info om Gumse gym hittar du här -> http://gumsegym.se/

4 kommentarer:

 1. Sjukt imponerad. Längesen jag såg Gumse, visste inte att han hade ett eget gym. Freeman är en jätte!

  SvaraRadera
 2. Herregud vilka axlar!

  SvaraRadera
 3. Bara 120 kg hantlarna till bicepscurlsen?! Jag behöver 140 kg hantlar. Minst. ;)

  SvaraRadera
 4. Axlarna är stora, men det stavas symmetri,det saknas,därav uteblivna placeringar

  SvaraRadera