FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 8 juni 2010

Då börjar vi om

Då börjar vi om med träningen

Då börjar vi som sagt om. Har under den senaste veckan gått med en förkylning och därför inte riktigt kunna ge allt i gymmet. Egentligen har jag inte känt mig sjuk alls, utan bara täppt. Riktigt irriterande när man ligger någonstans emellan sjuk och frisk.
Men nu verkar allt snor ha runnit ut och jag känner mig 100% friskt. Det enda problemet jag har nu är att axeln har bråkat lite med mig till och från. Men den börjar också kännas riktigt bra, så dagens pass kommer gå galant.

Sitter och laddar inför dagens övningar som kommer att bli

- Dips
- Militärpressar både framför och bakom nacken (blir i smithen pga av axeln)
- Intervall bänk

- 2 bicepsövningar alt. 2 tricepsövningar (beroende på hur jag känner i kroppen)

Min standard frukost

En inte allt för ovanlig fråga som brukar dimpa ner i min mail är ”vad startar du dagen med?”. Det är nästan en så härligt magisk frukost att jag nästan inte vågar avslöja den. Min standard frukost består av en mugg americano gjord på ekologiskabönor och en cola light gjord på diverse kemiska ämnen.
Uppskattar den här starten på dagen riktigt mycket och är alldeles lagom för mig. Då finns det mer plats för en ordentlig lunch. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, periodisk fasta är verkligen som gjort för mig och livsstilen passar mig som handen i handsken.

Videokameran är nerpackad i väskan, så någon gång under veckan kommer jag uppdatera med lite träningsvideo.

9 kommentarer:

 1. Nikke gävle8 juni 2010 10:08

  brutala armar! keep up the good work!

  SvaraRadera
 2. Nu efter tentaperioden har jag testat på PF och jag måste säga att du hade rätt, tog 3-4 dagar att vänja kroppen men sen gick det galant! Trivs mycket bättre med att få i mig mina 1800 kcal i tre ordentliga måltider istället för att äta 4 st mindre. :)

  SvaraRadera
 3. Nikke: Tack tack!

  Julia: Ja du ser! Roligt att du hittat något du trivs med. Lycka till nu!

  SvaraRadera
 4. Americano på ekologiska bönor.
  - Hmmm...
  Har för mig att jag skymtat en automatisk espressomaskin på någon bild. Är det den som förser dig med denna angenäma dryck?
  Vilka bönor använder du för tillfället?
  (Nyfiken. Är lite av en kaffenörd.)

  /Alfred Krantz
  Härnösand

  SvaraRadera
 5. Alfred: Ja, min Krups maskin hemma brukar ordna en god espresso till mig. Men jag brukar köpa min morgon kaffe på Mellqvist här i Stockholm. Köper även deras blandning som är ny för varje vecka. Riktigt goda böner!

  SvaraRadera
 6. Nice!
  Vilka snygglo armar.. för att inte tala om axlarna! Wow! Håå.. avundsjuk eller nåt.. Du får mer än gärna filma och lägga upp ett gott axelpass. Då hade jag blivit glad! Behöver axel-inspiration.. till mina kommande kanonkuleaxlar. Hoppas på det bästa. Tackar.

  SvaraRadera
 7. Helt off-topic, men kom å tänka på ett inlägg du skrev för längesedan ang. att folk tyckte att du var lik Alan i 2 & 1/2 men. Nu har jag nog hittat Mr. Harnells såpa-look a like http://www.imdb.com/media/rm2238024960/nm0004770, vet inte om det bara är jag som är ute å cyklar men :D

  SvaraRadera
 8. Nikke gävle9 juni 2010 10:54

  Nicke, nä. alan i 2&1/2 men e mer lik =) //Nikke

  SvaraRadera
 9. Tja

  En liten fundering kring periodisk fasta, om du inte äter förrän lunch, hamnar inte kroppen i ett katabolt tillstånd? Jag menar, hela natten sen fram till lunch utan protte?

  SvaraRadera