FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 19 juni 2010

Barstest utöver det vanligaSkulle ni bli rädda för den här mannen? Självklart skulle ni det! Martin var huvudommare i dagens barstest för Gymfocus.Barstestet var inte vilket litet test som helst. Ni vet när man går på stormarknaden och får smaka ett halvt digestivekex med en ostbit så liten så att inte ens husmusen skulle tycke att det var värt att köpa produkten. Det här var inget sånt. Vi testade 29 olika bars, allt från härligt goda till smaker vi inte kunde applicera på någon produkt i våra hem.Eftersom detta barstest måste varit ett av de seriösaste i fitnessbranschen. Så hade Martin plockat in top of the line barsätarna. Vi blev 4 stycken i testpanelen.Testerna var blindtester och vi fick smakar på en bars och poängsätta kosistens, smak, näringsvärde, pris och slutligen utseende. Allt detta gjordes utan att vi visste vad det var för en bars. Trodde aldrig att det var så svårt att gissa rätt på smaker.Ingemar och Tobias kämpade på bra. Dock så började det gå lite tyngre efter att de hade fått i sig ett 20-tal bars. Då gick det nog mest på vilja haha.Jag och Veronica kämpade på riktigt bra vi med. Jag sätter mig alltid strategiskt när det vankas mat och Veronica är i närheten. En viss erfarenhet har jag samlat på mig under den tid vi träffas och det är att det blir alltid mat över. Eftersom mitt tomrum verkar vara ett tommare tomrum än hennes, blir det en väldigt bra kombination vid restaurangbesök. Så slipper hon eller jag skämmas över att det ligger mat kvar.Så dagens första mål på dagen var att sitta och testa bars i 3 timmar, för att sedan dra till gymmet. Efter det avslutades dagen med att vi åt thaimat och slutligen några pizzaslize.
Jag föredrar verkligen dagar med riktig mat, framför dagar med mestadels skit. Imorgon ska det bli gott med en älgfärsbiffar och hemmagjorda pommes. Även en stor sallad ska jag göra med tomater och basilika. Så det så!

Edit: Resultatet kommer självklart upp på Gymfocus.se

3 kommentarer:

 1. Vart finner jag resultat av testet? Bars bättre än godis ;-)

  SvaraRadera
 2. Hur tillagar du dina egna pommes ? :)

  SvaraRadera
 3. Anon. La till en rad nu :) Gymfoucs lägger upp resultaten i veckan.

  Simon: Här kan du läsa om det

  SvaraRadera