FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 10 juni 2010

Bady rejdio, fool!

Alex sattsar inte bara på städyrket utan jobbar sig även in som radiopratare i Bodys senaste sattsning.

Bady rejdio, Fool! Som BA Baracus skulle sagt.
Äntligen börjar podcast slå sig mer och mer in i Svenssons mp3 spelare och mobiler. Jag hade under min diet till Sweden Grand Prix alltid en drös med podcast i mobilen under mina kardio pass. Istället för att gå runt och digga till senaste Hits 4 kids, blev det att passa på att lära mig något.

Förutom Veronica så är ett podcast den bästa vännen på vägen.

Det finns otaliga podcast att ladda ner från nätet, från de amerikanska byggar sidorna. Nu äntligen har Body gett oss samma möjlighet, men på svenska och med svenska profiler. Det är chef redaktören Alex och skribenten Andreas som håller i trådarna. I det första avsnittet intervjuar de strongman kungen från Årsjö om hans träning och livet runt omkring. Riktigt intressant och väldigt lätt stämning. Påminner mig lite om Knappen och Hakim på NRJ, men nu med fokus på min hobby.
En timme kort är det och din perfekta vän under kardion. Går att ladda ner här.Gårdagskvällen bedrevs av helt andra saker än kardio, nämligen att sitta helt slitta i 2 timmar och in andas nostalgi av bästa vara. Filmen A-team hade premiär igår och det var något jag absolut inte alls ville missa.
Scenariet brukar se ut enligt följande när jag kom hem från skolan, på den tiden då jag bara var 1 äpple högt och inte 2.
Min bror gick på fritids, så när jag slutade skolan kom jag alltid hem till ett tomt radhus. Eftersom mina kockegenskaper inte sträckte sig längre än på sin höjd till 3 maträtter, blev det oftast någon av dessa jag tillagade. De maträtter jag lärt mig att tillaga var nudlar, Gorbyspirog eller alternativet American Pan Pizza.
Efter ungefär de 4-5minuter det tog att göra iordning dessa kurinariska smakupplevelser, blev det att sätta sig framför tv’n och titta på ett avsnitt av A-team.

Hela teamet tyckte jag var hur häftiga som helst och de var en vild blandning av olika karaktärer. Min största idol blev dock den grove och arge BA Baracus, som med 10kg guldkedjor var omöjlig att stoppa. Den cigarr rökande smartingen Hanibal hade jag inte mycket för, killen såg ju ut som tarm och hela tiden blåssade på den där feta cigaretten. Face viktigaste roll i teamet var att ragga upp damer och vara mån om sitt utseende, nä inget för mig. Marduk var iförsig den skönaste och den som retade BA mest. En helt galen pilot, men inte direkt någon förebild.

Filme i säg var väl kanske inte det bästa jag sett, men känslan av A-team hade de fått med. Det var bara en liten detalj som fattades för att filmen skulle vara en komplett nostalgitripp…. BA’s guldkedjor.. Hur kan man missa en sådan detalj?!

2 kommentarer:

  1. Det var Mr Ts signum med guldkedjor, antagligen därför. :)

    SvaraRadera
  2. Hallå människa.. Jenny här, melvins mamma, jonas sambo.. Grattis till bebis i mage.. hoppas flickan din inte är en bitch som jag va när jag va gravid ahha. Fet blev jag oxå..

    Men grattis än en gång.

    SvaraRadera