FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 18 juni 2010

Laddar för morgondagens barstest

Alla fairing bars kommer att testas under morgondagen.


Dagarna rullar på och helt plötsligt vaknar jag och det är fredag. Ska tiden verkligen bara springa förbi en? Börjar bli lite orolig, då jag bara har 4 veckor semester. Med tanke på att en vanlig arbetsvecka går i rasande tempo och i slutändan känns som 2 dagar, så betyder det ju att jag bara får 8 dagar semester. Det är ju i princip bara en vecka, men på pappret står det 4 veckor.

Semestern kommer i alla fall börja med ett träningsläger i Sundsvall, nämligen Tammer training camp. Otroligt roligt läger, som jag deltog på under förra året. Så besöker ni det inte i år, tycker jag absolut att ni redan nu ska boka in det till nästa år.
Anledningen varför ”folk” inte riktigt vågar komma dit, är för att alla tror att det bara är tävlande. Men då kan jag säga att ni har helt fel. Det är en salig blandning av människor som tycker om att träna och de flesta kommer aldrig ens att ställa sig på en scen, då de inte har något intresse av det.
Hela lägret är lite som när man var liten och på läger. Det är roliga aktiviteter och roliga människor som är ihopmixade för att bara njuta och ha kul.

ISO Meal Xtreme - Chocolate Peanut Butter

Men närmst så är det barstest imorgon som är på tapeten. Det kommer att göras för Gymfocus och Martin kommer att hålla i hela testet. Testpanelen kommer att vara av blandad karaktär, där jag och Veronica är de som står för tävlingsmänniskorna i panelen.
Vi har faktiskt fått ihop en hel del blandade bars från diverse företag, t.om. bars som ännu inte kommit ut på markanden. Misstänker att jag kommer vara ruskigt mätt imorgon och ha ett jävla tryck under träningen imorgon.

6 kommentarer:

 1. Choklad och jordnötssmör, mums! Gillade inlägget om havregrynsgröten då jag äter det varje morgon, dom ska definitivt testas. Sen tänkte jag fråga om du vet var man kan köpa en rage shaker?

  SvaraRadera
 2. Här bor man i Sundsvall och har helt missat lägret.. skammligt. Hade varit grymt kul att få träffa dig irl :)

  SvaraRadera
 3. Patrik: Tror att de bara säljs i paket med Rage Extreme. Det du kan göra annars är att du besöker Fairings gym i Veddesta, där kunde man förut köpa den i alla fall.

  Olle: Det är ju bara att gå på Tammer pokalen och kolla tävlingen, då är jag där. Vi kommer ju även träna på EGO, så det är bara hålla gluggarna öppna :)

  SvaraRadera
 4. Aha, det måste jag göra :) Och på EGO är jag 5-6 dagar i veckan, så bara hoppas man kan pricka in det :)

  SvaraRadera
 5. Nikke gävle20 juni 2010 09:40

  grymt. är det försent att anmäla sig till årets tammer training camp?

  SvaraRadera
 6. Ja, jag tror det finns två platser kvar faktiskt. Kontakta Anders Granheim så löser han det nog! Har du samma tröjstorlek som mig och han inte får fram några kläder till dig, så kan du ta mina :)

  SvaraRadera