FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 14 maj 2010

Sista posenÅret var 2002 och jag var 22år. Jag hade precis insett att jag en dag ville ställa mig på en bodybuildar scen. Min mor var oroligare än vanligt och undrade varför det en gång i månaden dök upp en tidning vid namn B&K med halvnakna karlar med groteska muskler.
Vad är det egentligen som händer med min son tänkte hon. Men eftersom hon har ett öppet sinne så blev det inga större diskussioner. Farsan däremot rynkade lite mer uppenbart mot tidningarna som var fyllda av män i speedos.

Förutom dessa tidningar så sände SVT en dokumentär om en norrlänning vid namn Anders Graneheim. Denna dokumentär var ”huvudet på spiken” för mig.
Efter att fyllts med inspiration av tv’n visste jag var jag skulle. Mitt mål var utstakat och jag började min hårdträning.

Jag, Anders och Theo förra året på MAP Camp.

Lite som att alla svenska pojkar ska göra lumpen, så är tamefan sista posen mönstringen för alla som någon gång ska tävla.

Anders är en otrolig inspirationskälla och en harmoniskmänniska med båda fötterna på jorden. Kanske inte riktigt de orden som kännetecknar en bodybuilder i vare sig media eller folkmun.
Så för er som har familj eller andra runtomkring er, låt dem se den här dokumentären. Jag kommer garantera att de kommer att få en helt annan bild av den sport vi utför. Det går liksom att inte tycka om Anders.

Lite kuriosa är att efter att sett filmen började jag köpa mig mald lövbiff på Coop. Allt enligt Anders instruktioner om att muskler blir muskler.

För er som inte sett den, tycker jag absolut att ni ska ta er tid och titta igenom den.

6 kommentarer:

 1. Han är nog en dold inspirationskälla för många. Coolt som fan att du har träffat han =).

  Bra jobbat på GP även om det kanske inte gick precis som du tänkt, lycka till framöver!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig bokstav för bokstav. Anders är GULD och en helt underbar människa. Trygg, stabil och vänlig. Anders om du läser detta: Tack för att du är du.

  SvaraRadera
 3. Hej. Älskar din blogg. Har en liten fråga, hur mycket protein brukar du satsa på att få i dig dagligen, ungefär? Äter du vasslepulver alls?
  Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 4. Vet du var man kan se mer än bara det korta klippet som finns på Youtube? Vill grymt gärna se hela!

  SvaraRadera
 5. John: Allt står i min FAQ. Satsar på ca 3g x kv i protein.

  Gustav: Jag letade faktiskt lite på nätet eftersom jag ville länka in det, men hittade tyvärr inget. Tror att den går att köpa i Bodys webshop annars.

  SvaraRadera
 6. Kul att han säger att man måste vara lite ego. Han tränar nämligen där! Ego!

  SvaraRadera