FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 28 maj 2010

Första lådan bars har anlänt

Första lådan med bars inför det stora "Bars testet". ISO Meal Xtreme - Chocolate Peanut Butter från Ultimate Nutrition. Det är ju de barsen Markus Ruhl äter, så de lär finnas risk för att man blir grov av dem.


Idag anlände då första lådan av bars. Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare, men jag tänkte köra ett bars test tillsammans med lite andra trevliga profiler.
Ska jag vara helt ärlig äter jag inte bars så ofta, ser det mest som godis med mer protein. Men visst fan händer det att det slinker ner en och annan. Det är just av den anledningen jag vill genomföra ett barstest. Utbudet är enormt och alla etiketter lovar en fantastisk smakupplevelse.
Så står man där i butiken och beslutsångesten är total. Ska jag chansa på en dubbelchoklad, eller den med kola smak, jordgubb-vitchoklad var ju inte igår. Lite av den våndan jag varje år ställs inför när det vankas julmust. Ni som följt mig sedan min bloggstart 2006 vet att jag varje år genomför ett must test.

Så varför skulle inte jag kunna ta och genomföra ett bars test. Som det ser ut så kommer testet att genomföras med gymfocus och deras stora butiksutbud + en del andra jag skakat fram. Självklart kommer även Fairings barer med, så var inte oroliga. De smakerna kan jag i för sig utan och innan, därför ska det bli extra roligt att få presentera en lite större testpanel än bara jag och Veronica.

Men som sagt, så är inget datum bestämt ännu men som vanligt lovar jag att informera när det närmar sig.

6 kommentarer:

 1. VPX Zero-Impact Chocolate Peanutbutter äger! Jag har dock aldrig hittat dom i fysiska butiker, utan endast beställt via nätet från t.ex MMSports.

  SvaraRadera
 2. Åh ABB:s steel bar är ju helt gudomlig, nästan lika god som den gamla Lift bar. HOppas de kommer med i testet! :D

  SvaraRadera
 3. ISS Oh Yeah bars klår ju det mesta :)

  SvaraRadera
 4. Brukade käka Eiselts Coconut-smoothie bar ett tag tyckte den var riktig god. Nu brukar jag köpa deras Fx bars Probite fx. Sveriges billigaste bars och god dessutom.

  SvaraRadera
 5. Labrada Lean body bar, skiljer sig från mängden.. riktigt god :)

  SvaraRadera
 6. Riktigt roligt med alla förslag! Alla fairingsbarer är på ingång nu. Sen får vi se vilka gymfocus har skakat fram :)

  SvaraRadera