FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 29 maj 2010

Fitness Day på Sveavägen

Eive, Chris, Big Jörnung och lilla Andy


Idag var det dagen D för Fitness Day på Träningsspecialisten på Sveavägen. Kände mig lite hängig igår och var lite orolig för att jag skulle bli sjuk. Ville verkligen inte missa det här tillfället. På morgonen hade i alla fall halsontet släppt lite och jag kände att det här skulle nog gå.
Jag skulle anlände till butiken redan vid 11, så det fick bli ett snabbt pass innan avfärd. Dock blev det så snabbt att jag bara blev halvklar.Jesper som bla kommer att ställa upp på fitness five i Göteborg, stod för servicen under dagen. Mycket trevlig kille med båda fötterna på jorden. Så har ni vägarna förbi Norrtull så är det bara hoppa in och snacka med han lite. Är visst en jävel på chins, så jag får se upp nästa år om jag kör Athletic Fitness igen. Ni kan alltid kolla in hans blogg här.Det var kunder i alla klasser, allt från de som visste hur man mördade i Kongo till de som vågat sig på att göra min glass. Förutom det så var ju självklart min bättre hälft där och höll koll så att jag skötte mig. Den glade göteborgaren Eive som dagen till ära ätit ett Max mål med en cola. Sist men inte tystas var den underbara Cilla som faktiskt är en av de få som uppskattar min blogg. Så hon är värd en extra stjärna.

Ringrostig Andy

Trots att jag var lite ringrostig idag, så tror jag att de flesta fick den service som de krävde. Roligt med alla frågor om allt mellan himmel och jord. Blir så glad när jag kan föra mina egna erfarenheter vidare. Tror t.om. att 70% av alla som kom läste min blogg. Det måste vara ett bra betyg eller så har folk för lite att göra.

6 kommentarer:

 1. Esapro ett måste visst?

  SvaraRadera
 2. Är sista bilden photoshoppad? :D
  ser ju lika stor ut som Ruhl!

  SvaraRadera
 3. Tack för idag :-) en bamse kram till Er båda!

  SvaraRadera
 4. Alex: Nä, klart den inte är. Dock tagen från min bästa vinkel (barhäng).

  Anon. Tack själv!

  SvaraRadera
 5. "Cilla som faktiskt är en av de få som uppskattar min blogg."

  menar du som var där eller generellt?! Borde vara många som gillar din blogg!

  Jag är en amatör som tränar 3ggr/v och jag gillar verkligen din blogg! Du uppdaterar ofta, har bilder och filmer, har information och har distans till dig själv och glimten i ögat. Sen är du inget monster så man kan relatera till din kropp och dina övningar. :)

  //Mvh, Matthias

  SvaraRadera