FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 24 maj 2010

Dagen D

Då var det dags att sluta vara sockerhög och börjar fokusera på mitt uppdrag.

Idag är inte vilken dag som helst, utan idag är det första dagen då min riktiga träning inför Athletic Fitness SM börjar.
För den som inte är helt familjär i vad Athletic Fitness är, så är det en tävlingsform som är en typ av blandning av bodybuilding och femkamp.
Tävlingen börjar med att vi poserar, för att vi sedan ska få testa vår styrka i chins och dips moment. Efter det så kommer det en hinderbana ala militär och avslutningsvis är det posering igen.
Eftersom jag egentligen bara tränat för att se snygg ut, har jag valt att lägga om träningen lite nu inför min debut.
Jag kommer bla dra ner en del på benträningen och fokusera mera på överkroppen i form av att bli stark i chinsen och dipsen.
Precis som vanligt kör jag 4 dagar i veckan (tis,tors,lör,sön) med mina halvkroppspass. Jag kommer dock på en av mina vilodagar börja med lite lätt backträning för att sedan trappa upp den ju närmare tävling jag kommer.
Backträningen har jag valt för dess förmåga att verkligen suga energin ur en och brukar få mjölksyran att gå i taket. Mycket av denna träning körde jag under min tid när jag spelade handboll, närmare bestämt 12 år. Det finns även lite andra funderingar på hur jag kommer att lägga upp träningen just för hinderbanan. Återkommer mer om det sen.
Jag har gått med ett litet lyckorus hela dagen då jag lekt med tankarna på hur roligt det kommer att bli att träna inför den här tävlingen. Känns verkligen som en nytändning för mig och jag kommer verkligen köra stenhårt för att ha någon chans mot Sveriges topp atleter inom fitness.
Kommer även att försöka ha med mig kameran framöver för att filma lite av träningen. Dock så blir det inget alls av den saken den här veckan, då den redan är alldeles för proppfull av diverse arbete. Lite därav det här inlägget kom in så sent.

4 kommentarer:

 1. Hej Andreaz.
  har du fået min email?

  /FB

  SvaraRadera
 2. Hej Frederik! Det har jag säkert, då jag får en bunt med mail varje dag. Har dock tyvärr ingen tid att svara på dem :(

  Jag brukar hänvisa till min FAQ där jag försöker att beta av frågorna allt eftersom. Hoppas den kan hjälpa lite.

  SvaraRadera
 3. Har även gjort ett inlägg tidigare om alla mail jag får. Det går att läsa här -> http://www.andreazengstrom.se/2010/04/hinner-inte-hjalpa-er-alla.html

  SvaraRadera
 4. Coolt, visste inte ens att den tävlingsformen fanns. Lycka till och hoppas allt går som det ska :)!

  SvaraRadera