FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 15 maj 2010

Bloggen tar en vecka semester

Formen i Egypten för 1år sedan.

Då kommer eran kära blogg att ta en vecka semester för att återhämta sig och ladda upp inför höstsäsongen. Känns rätt bra att bara få koppla bort allt. Självklart vet jag hur jag är och vet att jag kommer att sitta med hur mycket bilder som helst för att sedan göra ett enormt inlägg. Så ni får hålla lite utkik.

Så här snygg är man efter att ha blivit magsjuk och fått medicin så att jag däckade i 1 dygn.

Jag har sällan resfeber av någon outgrundlig anledning. Antar att det beror på att jag ändå rest en del i mina dagar. Sen är jag alltid av inställningen att allt löser sig på plats, bara jag har pass och pengar med mig.

Det hände en rätt rolig grej inatt. Jag drömmer i princip aldrig, i alla fall inte vad jag vet.
Men i natt var det alltså dags för en dröm ala Andy. Allt utspelar sig i mina föräldrars radhus,m som jag och Veronica har hyrt. Fattar inte varför jag ska hyra mina egna föräldrars hus, men så var det i alla fall.
Radhuset är uppdelat i två plan och vi hade inkvarterat i det övre planet.

Regnet smattrar mot rutorna och jag ligger i sängen och tittar upp i taket. Fan, va mörkt det är tänker jag. Det finns varken någon form av ljus utomhus eller inne i rummet. Annars brukar det alltid falla trygga ljuspelare från fönstrets persienner som gör allt i sin närhet randigt.
Av någon konstig anledning ligger jag själv i min gamla pojksäng som är på 90cm bred. Inte direkt den största sängen i stan, men ett bra knep för att ligga nära tjejerna när de sov över i mina yngre dagar.
Veronica ligger och sover i mina föräldrars rum. Vilket känns sådär lite konstigt.

Helt plötsligt hör jag ett ljud, det är något som skramlar till utanför min stängda dörr.
Jag spänner mig allt vad jag har för att höra ljudet tydligare, men det hårda regnet gör det svårt att ursklija vad som lät.
Jag slänger av mig det varma täcket och tar några stapplande steg mot dörren. Ni vet när man vaknar förbannat kissnödig och halvsover. Lite svårt att hålla balansen. Brukar få mig att hamna i skedet att jag tror jag är på en finlandsfärga.

Jag trycker ner handtaget och öppnar sakta dörren. Inte ett ljud, helt tyst. Mörkt som fan är det också. Men min blick fastnar på en något vitt på golvet. Där ligger ett kuvert.
Hur fan har det kommit hit? Kanske Veronica som vill vara gullig och lämna ett kärleksbrev mitt i natten. Men nej... tror inte det.
Jag tar kuvertet och går tillbaka för att sätta mig på sängen. Verkligen underligt det här. Jag tar bort knapplåset från mobilen så att jag får in lite ljus.

Mitt på kuvertet så stor det "Andy". Så det måste ju vara till mig. Som i de flesta vanliga kuvert finns det ett brev inuti. Blir lite förbluffad av den dåliga stavningen i brevet. Här snackar vi om någon som stavar 10 gånger sämre än mig och då kan jag lova att svenska lektionerna inte var de lättaste.

"Heiij Andy,

Vajför trener du ynte mär enn 4 dajgar i väkan?
Dejt uprör miig. Micket!

Du bårde ynte få fiinas mer."

Jag roppar på Veronica som kommer inspringande och undrar varför jag sitter och gapar på henne mitt i natten. Jag visar henne brevet och hon tar sig för munnen.
- Fan, det här är inte bra. Är det någon inne i huset just nu alltså?
- Jag vet inte om den är kvar. Men någon har i alla fall varit inne i våra rum.

Då hörs ett kraftigt knak ifrån trappan. Låter som om någon försöker att smyga upp för den, men ett av stegen säger ifrån och knäpper till.
Pulsen ökar och adrenalinet sprutas ut i mina vener. Fan, nu är det allvar.
Jag sliter upp dörren samtidigt som jag föser Veronica bakom ryggen på mig. Måste göra allt för att skydda henne och barnet. Sen skriker jag rakt ut mot personen som kommer upp för trappan.

Där tog drömmen slut. Det som händer i mitt verkliga liv är att jag rycker tag i Veronica när hon ligger och sover och sedan skriker jag ut ett vrål. Det är inte heller något riktigt vanligt vrål utan mer ett blllllllöööööööö, fast allt i samma tonart.
Veronica blir så rädd av att jag rycker tag och skriker att hon slår till mig. Då vaknar jag och hon undrar vad fan jag håller på med.

Försöker förklara för henne undertiden hon håller på att skratta ihjäl sig över mitt underliga vrål.


Det här är den eviga glädjen när jag är utomlands. Finns inget skönare än att komma iväg ett tag.

Så nu håller jag tummarna för att det här bara var en dröm. Tack att ni läste och på återseende om en vecka.

12 kommentarer:

 1. haha bäästa på länge!!!

  SvaraRadera
 2. Ha det så bra !:)

  SvaraRadera
 3. Ha det gött och vila verkligen ut! Vi väntar på er.

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får det oerhört skönt. Kommer helt klart sakna de nästintill dagliga uppdateringarna men det kmr säkerligen bli dubbelt så bra skrivet när du har njutit o tjockat till dig en vecka i solen :)

  SvaraRadera
 5. Tack alla!

  Men jag uppdaterar faktiskt varje dag. Bara vid lite olika tillfällen. Nu sitter jag snart på Arlanda, woho!

  SvaraRadera
 6. Av alla dagar Andy att resa på så drar du när jag INTE jobbar! illa! Trevlig resa ändå och se till att handla mycket tidningar i den stora tidningsbutiken :)

  SvaraRadera
 7. Haha, du är riktigt bra på att skriva/förklara "berättelser". Blev ju tom. spännande.

  Hoppas du får en kanon semester!

  SvaraRadera
 8. Haha :D Ha en riktigt skön semester!

  SvaraRadera
 9. Vart ska du någonstans då? Och ha det så bra!

  SvaraRadera
 10. Kanske det är att du snart skall bli pappa som får din hjärna att gå på högvarv även på natten :D eller så är det bara stress eller också ditt undermedvetna som varnar dig inför semestern att inte stoppa i dig allt som liknar choklad och få magsjuka som i Egypten:D

  i alla fall! Trevlig semester!:)

  SvaraRadera
 11. Klockren första bilden! Och riktigt rolig historia :)

  SvaraRadera
 12. Den där drömmen säger ju ALLT.
  Farsa, make, radhusägare. Nedlagd blogg - därav hotbrev. *haha!*
  Hoppas du har det bra i solen!

  SvaraRadera