FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 10 maj 2010

Aprilväder i Maj?Det duggar lite lätt ute och jag går med raska steg mot jobbet. Hade kastat ett öga på termometern innan jag lämnade lägenhetens varma tillvaro. Fan, att aldrig våren ska komma, tänker jag snabbt. Det är redan den 10 maj och det är något jävla aprilväder fortfarande.

Med vänster hand torkar jag snabbt bort en droppe som ringlar sig ner för min kind. Då slår det mig som en blixt från klar himmel.
Mindre än en vecka kvar tills jag sitter och njuter av det fina vädret i Bulgarien. Då känns inte regnet lika blött och kallt längre.

Hela helgen har egentligen gått bort i form av återhämtning och soffliggande i kombination med halvhjärtat tränande.
Det känns som om det varit den vägen jag ska gå fram till semestern. Där kommer batterierna laddas och det kommer att bli 100% fokus på träningen efter det. Finns som sagt lite andra saker som tar upp min tid just nu, både på det privata och lite andra roliga saker. Förhoppningsvis kommer allt klarna för er lite längre fram, då jag ska berätta vad som är på gång. För er som läser min blogg för att ni gillar fitness och träning, kommer er höst kryddas av lite extra roliga inlägg.
För er andra som mot förmodan läser min blogg för att ni tycker att mitt liv är intressant, kommer ni även få följa mig genom ett av de ”största” åren i mitt liv.

8 kommentarer:

 1. exciiiting :DDD

  SvaraRadera
 2. Hej! Följer din blogg flitigt andreas.
  Har en liten fråga som du kanske kan hjälpa mig med. Kan jag strunta i snabba kolhydrater efter ett styrkepass? Och istället äta vanlig mat när jag kommit hem? och dra eaa efter passet. Har hört nånstans att 20 gr malto hjälper till eaa eller vassle efter passet (om du förstår vad jag menar)

  SvaraRadera
 3. Hej Andreaz! Jag vet att du säkert är trött på alla frågor kring periodisk fasta, men om det inte är för mycket begärt så hoppas jag att du kan svara på en fråga som jag har :)
  Jag går på en "sommardiet" nu och har två el tre kilon som jag har väldigt svårt att tappa, är en fitness tokig tjej och tränar sktyrka flitigt sedan tre år tillbaka. Hade tänkt att prova på periodisk fasta och kolla om det funkar bättre för mig.
  Jag börjar jobba kl 10 och slutar kl 19, innan jobbet (ca kl 8) är jag ute och joggar 30-40 min el kör ett HIIT pass på 20-30 min på fastande mage. Jag undrar om det är ok att ta en proteindrink efter mina pass innan mitt ätarfönster börjar? hade tänkt att ha mina mat timmar ska börja mellan 14-22 el 13-21. Tack på förhand! /Cecilia

  SvaraRadera
 4. Nya tider, ny fas.. Knodd på G? :)

  SvaraRadera
 5. en liten byggare på g?

  SvaraRadera
 6. Vart i BG ska du? Jag ska dit imorgon, kommer hem den 19 :) Trevlig resa!

  SvaraRadera
 7. Johan: Hänger inte riktigt med vad du menar. Men ta EAA innan passet i första hand och så kan du gå hem och äta en vanlig måltid med mat.

  Cecilia: Jag skulle inte tagit en proteinshake (vassle/kassein) utan valt att ta 10g EAA 3-4 gånger efter passet. Så ligger du kvar på nästan samma kalorier som tidigare, utan att bryta fastan.

  Anon. Tack

  Sarah: Fan va skoj! Vi drar till Sunny beach såklart :D

  SvaraRadera