FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 23 april 2010

Status FairingkampenFairingkampen fortsätter med ett rasande tempo. Har fått en del frågor om jag och Babak är ovänner. Vilket vi absolut inte är. Vi tillhör båda Team Fairing och kämpar under samma fana. Sedan är Fairingkampen ett sätt att sporra varandra.
För den utomstående kan det ibland uppfattas som att vi är spydiga mot varandra, men det vi säger har alltid en underton av kärlek. Det kastas som alltid pikar fram och tillbaka mellan vårat skit snack.
Jag själv ska ställa upp i Babaks gren Athletic Fitness, vilket jag egentligen inte kan ett jota om. Så för mig är det något helt annat och nytt. Personligen är det alltid roligt att testa på nya grener, framförallt när jag inte riktigt själv vet var jag ligger.
På något sätt känns det ju ändå rätt skönt att vara underdog i det här fallet och bara få köra sitt race för att prestera så bra som möjligt. Det som skrämmer mig mest är hinderbanan som jag redan nu går och funderar på hur jag ska klara på bästa sett.
Babak har dock lovat mig att ge tips och feedback. Han vill likväl som jag ha en så förberedd motståndare som möjligt, då det blir så mycket roligare att tävla då.

Så vi kör som ett enat team in i det sista, för efter det är det kamp på scenen. Låt bästa man vinna.

1 kommentar:

  1. Vad e d folk inte fatta? Ironi? Lite sarkastiska skämt? Kärleken lyser ju igenom så man får strålarna i ögonen när man läser din och Babaks bloggar.

    Lycka till med löparträningen =)

    SvaraRadera