FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 13 april 2010

Plåtningen med BodyNu är det nära. Satt och tittade igenom lite bilder med Marcus som han tagit av mig och Babak för Body. Riktigt bra bilder, fattar inte ens att det är jag.
Får ni chansen någon gång att bli plåtad av en riktigt duktig fotograf, så ta den. Dock så är det väldligt tidskrävande.

Den plåtning ni kommer att se i nästa nummer av Body tog alltså 4 timmar x 2 dagar, alltså totalt 8 timmar.
På den andra fotograferingen var det bara jag som fotades. Vi hade planerat in allt till klockan 11. Sedvanligt satt vi ner och pratade igenom plåtning, vilka bilder och var, när hur vi skulle ta dem.
Vi skulle börja med att ta några bilder vid motioncykeln. Riggar ihop allting och jag smörjer in mig med lite olja, allt för att se sådär härligt svettig ut.
Börjar trampa lite lätt, egentligen för att jag inte har så mycket annat att göra när Marcus riggar lamporna efter behag.
Det skulle sättas upp 3st 900w lampor, för att ljuset skulle bli så jämt som möjligt. Efter många svordomar av Marcus, så får jag tillslut fram vad som är fel. Två av lamporna är trasiga och han har inga extra lampor med sig. Klockan är redan efter 12 nu och jag är duktigt hungrig.

Vi bestämmer att jag skyndar mig och hämtar lite mat och han drar iväg till studion för att hämta nya lampor. Snabbt och gjort så är vi tillbaka där vi började, men nu är klockan 13. De 3 inomhusbilderna får vi till efter lite flyttande och experimenterande och klockan har redan hunnit blivit 14:30.Då var det bara utomhus bilderna kvar. Packar ner allt vi packat upp otaliga gånger och åker ut till ett skogsområde. Det regnar ute och är sjukt kallt. Där ska jag springa i mina shorts och se glad och tränande ut. Som tur är kunde jag övertala Marcus att jag måste ha mössa på mig. Men fan va kallt det var.

Då tänker jag på de stackars badmodellerna som får stå ute i vatten en regnig dag i februari för att bilderna på de senaste bikinisarna måste vara ute till april.

7 kommentarer:

 1. Är det verkligen värt att ta chansen när det är så kallt och jobbigt som det låter :)

  All lycka till dig inför tävlingen!

  SvaraRadera
 2. Du är fan allt jag vill vara. Jag avgudar dig =)

  SvaraRadera
 3. GeCCO: Ja för fan. Att vara modell är bland det roligaste jag vet. Kanske inte kom fram i texten..

  Matte: Hahaha, tack.

  SvaraRadera
 4. Hehe.

  Life of a BB..

  Var säkert väldigt frustrerande stundtals men minst lika inspirerande att få göra reportage åt en tidning som du säkert läst som kvällslektyr måååånga gånger i det förgångna..

  Hur känns det inför lördagen? Mycket kvar att rinna av?

  Själv är man på strålande humör trots nybörjad diet, men kan man vara annat med sådant här väder? =)

  /Djaanii
  www.djaanii.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Djaanii: Japp, thats my life. Nu var det inte första gången jag var med i Body ;)

  Formen känns bra och allt går enligt plan.

  SvaraRadera
 6. Nej jag vet faktiskt att det inte var ditt första, vet av minst 2 reportage sen innan, läste bland annat Sylvass som lunchlektyr häromdagen ;)

  Härligt att allt går bra, tummarna hålls hårt, är ju ganska stark vettu. =P

  /Djaanii
  www.djaanii.blogg.se

  SvaraRadera
 7. Åhh, nu blev jag mycket stolt!

  Tack för tummarna.

  SvaraRadera