FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 3 april 2010

Påskafton utan godisDå ska jag berätta hur det är att vara en amatörbodybuilder på diet mot Oslo GP. Påskafton blir inte riktigt som enligt Sveriges alla konster och regler. Utan är det 14 dagar kvar så håller man sig i skinnet.
Som en extra lite påskpresent idag, fick jag en kalorisänkning av min kära coach Martin Berkhan. De flesta skulle rynka på näsan och skaka lite på huvudet. Jag, ser det mera som ett steg närmare mitt mål. Kul som fan att jag får sänka och se till att komma in i min bästa form. Det är väl ändå därför jag håller på med det jag gör?
Så det var en välkomnande påskpresent.
Mitt hjärta drar även sitt strå till stacken och pyntar mina ägg. Kan det bli mer påsk ala diet haha.Jag fick faktiskt ett fint påskägg idag. Dock så innehöll de inga sötsaker eller mitt favorit godis som är choklad. Utan det var ett par scrubhandskar och peling kräm. Det är ju dags nu att raka kroppen, skrubba den och gå runt med 70kg muskler och vara len som en babystjärt. Det mina vänner är bodybuilding.Eftersom det är lite tungt att ändå gå på diet under en av mina favorit högtider, så har vi hållit oss hemma. Igår blev det faktiskt mys framför först min favorit serie "Band of brothers" för att sedan dra en film på bioduken. Finns det något mysigare än att bara ligga i soffan och jäsa.
Lite ont i hjärtat gör det dock att jag inte orkar umgås med min familj. I familjen Engström har alltid maten en viktig plats. Det spelar ingen roll om det bara är en middag, så är det alltid mycket mat och många rätter. Så vid högtider är det alltid lite speciellt. Då träffas vi hemma hos mamma och pappa och njuter av härligheter i flera timmar.
Det orkade jag inte idag. Det är faktiskt ändå gången då jag bryr mig om vad andra äter när jag dietar. Annars har jag inga problem med pizza eller hamburgare. Men Engström kulturen sitter så hårt i mig, att det känns som tjänstefel att inte äta. Min familj har dock lovat att möta upp mig direkt efter jag landat från Norge, för att njuta av lite god mat. Min familj är verkligen bäst.Denna påskafton bestod i alla fall av lite benträning. Vi tog oss senare iväg till Sickla för att njuta av en bio. Tror att vi totalt var 10 personer i biografen. Men både jag och Veronica tyckte att det var riktigt skönt.
Efter det invigde vi balkongen för året. Som tur är har jag satt upp värme och den är inglasad, annars hade det blivit kallt. Men nu kunde vi sitta där hela kvällen faktiskt. Riktigt härligt, då balkongen är mitt käraste ställe i mitt hem.Så här såg alltså formen ut idag. Det är vist kast ljus och ska se bättre ut i verkligheten. Men för mig duger det alldeles lagom.

Hur som haver. Glad påsk på er alla bloggläsare. Är mycket glad att ni följer mig.

5 kommentarer:

 1. Glad påsk på dig Andreaz!

  Grymt imponerad av formen och även av din benhårda vilja, folk kanske inser hur tufft det är ibland att följa en diet, och vissa förstår inte ens varför man gör det och skakar bara på huvudet.

  Du är en solklar inspirationskälla och krossar även den i allmänhetens ögon lättköpta myten om att byggare är tråkiga och konstiga. =P

  Din blogg förgyller vardagen för oss hobby-byggare! =)

  Kör hårt de sista två veckorna nu och äg sönder scenen i Oslo! Peace!

  SvaraRadera
 2. Herr.ståtlig3 april 2010 20:56

  Tjenare!

  Vilken grym form du har! Du inspirerar min träning väldigt mycket, då vi nästan är lika långa och inte är långt ifrån samma viktklass. Spana in min träningsjournal på flashback om du har lust. Den Heter ''herr.ståtligs journal'' :)

  Kör så det ryker!

  SvaraRadera
 3. Ser verkligen sjukt bra ut, måste jag säga.

  Hoppas du får en bra påsk!

  SvaraRadera
 4. Tjena!

  formen ser riktigt bra ut.....kommer bli sjukt bra med tömning, färg och laddning!!!

  tänkte fråga dig om du skulle vilja ge mig lite tips när jag poserar?vad som e bra och vad som jag behöver förändra! jag brukar lägga upp lite filmer på min blogg...

  ha de gott

  SvaraRadera
 5. Glad påsk på er med!

  Jonas: Var inne och kastade ett öga på poseringen och der ser helt ok ut. Sen finns det alltid massor man kan finslipa, precis som för mig. Kör hårt och lycka till på Fitness 5!

  SvaraRadera