FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 16 april 2010

På hotelletVilken resa säger jag! Var rätt sega imorse och kom iväg senare än vad vi räknat med. Eller det var i rätt lagom tid så här i efterhand. Klockan 06:20 började resan, några plusgrader och en sol som tittade fram. Riktigt härligt att vrida upp volymen på stereon och bara glida fram. Eller.. humm.. Var ju fredag så det var riktigt mycket bilar ute och åkte, mer än räknat. Lyckades komma förbi de värsta köerna och allt släppte senare ute på motorvägen.Motorvägen är ju inte det roligaste stället att åka på, så milen sniglade sig förbi. Som tur är hade jag med mig lite mat att fördriva tiden med. Veronica hade varit lite extra gullig och tagit med sig en matlåda till henne med. Det och kycklingbaugeter som hon skulle knapra på.

Efter sådär 15mil så brakar helvetes lös. Vi snackar inte Islands vulkan, som redan förstört en del av resan, utan vi snackar Svenska jävla april väder. Snön vräker ner och det blir sjukt halt. Tur att man har 4WD, var dock halt i alla fall. Det håller väl i sig i sissådär 2mil innan det lugnar sig.Då ovädret är över känner jag att jag kan slappna av. Då ramlar polletten ner så att säga, det var dags att leta upp en bajama. Hittar någon bensinmack längst vägen där vi kan uträtta sina behov. Verkade även som polletten ramlat ner på Veronoica, då de tog en jävla tid. Så jag passar på att tanka, köpa en ny skiva till bilen. Men eftersom jag en gång i veckan försöker vara världens bästa pojkvän köper jag en varm härlig blåbärsmuffins och en coca cola light till henne. Tyckte lite synd om henne då hon skulle sitta med en matlåda. Sjukt sött i alla fall att hon tänkte på mig.Förutom att checkat in så har jag bara kollat formen och tränat lite posering. Vägde mig också för säkerhetsskull då jag hade ätit en del under färden. Hade gått ner 1hg från imorse och har 9hg till godo. Är tömd på kolhydrater men känner mig ändå någorlunda fyllig i kroppen. Brukar annars vara totaltömd vid den här punkten. Men eftersom jag hade en längre diet behövde jag inte dra ner så sjukt mycket på kalorierna och kroppen svarar med att vara piggare och fylligare.

Nä, nu ska jag dra ett avsnitt av Band of brothers och invänta invägningen. Bor föresten mitt på shoppinggatan här i Oslo. Roligt att man har så mycket tid att gå runt och dra sitt kort...

6 kommentarer:

 1. Du får lycka till som fasen nu Andy! Du tar hem detta :D

  SvaraRadera
 2. Ser bra ut! :) Lycka till Andy. =) /simon

  SvaraRadera
 3. Ser grymt bra ut! Lycka till nu!

  SvaraRadera
 4. Måste säga att jag är grymt impad av både färg och fyllighet såhär dagen före, Ser riktigt riktigt bra ut, släng på lite mer färg, lite oil och lite pump på det där så får de andra på scenen akta sig! =)

  /Djaanii
  www.djaanii.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Ser mycket bra ut, Andreaz!....lycka till!

  hälsningar till er båda;-).

  ...från en "kräsen" domare:-)

  SvaraRadera
 6. Ser grymt ut, lycka till!!

  SvaraRadera