FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 20 april 2010

Min film om Oslo GPUnder helgen så filmade vi för att ni läsare skulle få en liten inblick i hur det är att tävla. Önskar dock att vi skulle hunnit att filma mer. Nästa gång får jag nog ta med mig en kamera man/kvinna som kan ha fullt fokus på att bara filma. För Veronica behövde jag för så mycket annat. Så det blir nästa plan till SM i Athletic Fitness i September. Då ska ni få följa den resan.

Här nedan kommer lite bilder från scenen i Norge. Till nästa tävling kommer jag ändra lite med färgen och framförallt mer olja. Mina separationer försvan tyvärr en del av färg missen, men det är sådant som händer. Lite små justeringar i poseringarna. Har haft samtal med min poseringscoach om vad som ska ändras och vi kommer att träna en hel del till nästa tävling. Måste även komma ihåg att spänna arslet och baksida lår, glömmer det hela tiden. Förutom det så fungerade allt klockrent och jag är mycket nöjd med min tömning och laddning. Många tack till min dietcoach Martin Berkhan.
14 kommentarer:

 1. kul video, bra form:D
  hva lå fettprosenten på under konkuransen?

  SvaraRadera
 2. Synd att du inte kom till final, men stark jobbat endå andreaz, du är helt klart en förebild!
  otrevligt skön kille verkar du som, eller ska man säga (gubbe) ;)

  SvaraRadera
 3. Skitkul att se!
  Hade som du skrev varit grymt med ett kamerateam med! ;)

  Ha det så bra och fortsätt pumpa nu gamling! =P
  Mvh/Djaanii
  www.djaanii.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Jäkla bra form och kul att se lite film på hur det är inför tävlingar :) lite roligt också att du ser helt svart ut på bilderna där du inte står på scen och relativt normal i scen ljuset :P

  SvaraRadera
 5. Anon. Vet inte riktigt, men jag gissar på närmare 5%

  Djaanii: Ja, ett kamerateam måste jag nästan skaffa mig :)

  Henke: Haha, ja det är en chock för de flesta att se skillnaden.

  SvaraRadera
 6. Grym form och verkligen kul att få se en film! :)

  ... blev dock väldigt sugen på glass nu..

  SvaraRadera
 7. Grattis Andreaz!

  SvaraRadera
 8. Ska det forsättas med PF nu efter, eller?

  SvaraRadera
 9. Bra kämpat o GRATTIS på födelsedagen!
  Kul att se filmen och höra din mycket angenäma röst. Du verkar vara en grymt sympatisk person.

  Lycka till med träningen framöver

  SvaraRadera
 10. Bra jobbat, lycka till i SM nu, och det var ingen liten "pizza" du lyckades hitta hehe ;)

  SvaraRadera
 11. Underbart att få se denna filmen, mer av denna varan i september då ;) För övrigt så var du grym, du ska vara mer än stolt över dig själv. Kommer som vanligt sitta som klistrad vid din blogg så keep up the good work med den :)

  Lycka till med träningen nu framöver så hoppas vi på finalplats i september.

  SvaraRadera
 12. Den pizzan som du äter i slutet av filmen (calzone+hamburgare) finns inte med på deras hemsida, är den speciell för dig eller kan man vemsomhelst beställa den? Vad kostar den? Är riktigt jävla sugen på att prova den!

  SvaraRadera
 13. Den här pizzan finns egentligen bara i Skellefteå . Deniz gjorde den som en födelsedagspresent till mig då jag snackat om att jag velat ha den.

  Han har dock sagt om någon annan vill ha så får de går förbi sibylla och köpa ett skrovmål så bakar han in den. Ska ta ett snack med han igen så får vi se vad som händer.

  SvaraRadera
 14. Synd att du inte gick vidare Andreas! Håller tummarna för att du ska slå Babak i höst! Måste erkänna att det var lite jobbigt att se glassen och pizzan i videon nu när man själv dietar :D

  SvaraRadera