FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 30 april 2010

Längtar mig bort

Snart är jag här..

Längtar mig bort till lite avslappning och bara få softa och glida runt i shorts. Har varit ett hektiskt år för mig och det ser inte direkt ut som om det blir mindre att göra. Roliga uppdrag och annat skoj dyker upp hela tiden. Så för er kära bloggläsare tror jag att ni kommer att ha en väldigt rolig resa med mig under det här året också. Kan tyvärr inte gå in på detaljer, men lovar er att det blir skoj.Men först ska jag se till att kroppen får återhämta sig och en resa till solen är inplanerad om 2 veckor. Självklart är det all inclusive och skulle jag få lust att träna så finns det gym på hotellet. Skönast är att bara få komma iväg och verkligen njuta.I går var det att testa på mitt nya benupplägg. Kände iförsig mest på vikterna och lassade inte direkt på.
Blev även första chinspasset på ett bra tag, då jag låtit det vara när jag fick ont i axeln. Har tappat lite i styrka, men en 10:a med en 20kg kaka var inga problem.
Men som sagt, fokus på baksidalår nu framöver. Stående baksidlår och sedan lite rakamarklyft på upp til l20kg. Kändes lätt igår.

Körde även på med lite frontböj i slutet av passet och 8:or på 100kg var inga problem. Var väl sådär 2-3månader sedan jag körde frontböj, så det kändes rätt stabilt. Kände av att jag blivit lite svagare i ländryggen, men det brukar försvinna efter några pass.

Skönt att vara tillbaka på gymmet nu i alla fall. Dags att börja bygga lite styrka.På med glidar brillorna nu, så syns vi vid brasan. Trevlig Valborg på er!

3 kommentarer:

  1. Ha en härlig helg Andy (Och Veronica). *kram!*

    SvaraRadera
  2. Händer det något trevligt under valborg då?

    SvaraRadera
  3. Detsamma Andreaz, ha en härlig helg/valborg!

    SvaraRadera