FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 2 april 2010

Lååångfredag

Ni ser ju på kycklingen att den är sur. Den vill inte vara någon prydnad.

Fatta att jag imorse vaknade 07:30. Sovmorgon är det bästa jag vet. Full med energi gick jag upp och städade köket. Så skönt med lite påskledigt.
Igår var vi och köpte lite påskpynt för att få det påskfint här hemma. Jag är ju som ni redan vet, världens tråkigaste kille. Jag har absolut noll av pynt som tillhör Sveriges traditioner. Som tur är styr Veronica upp det där och samlar på oss kartonger som sedan ska ställas ner i källaren, för att sedan hämtas och packas upp en gång om året....


Min påskmat. Påsk kyckling, påsk broccoli och påsk potatis.. Självklart med påsk must.

Dock så älskar mina föräldrar de Svenska traditionerna som påsk. Förra året tävlade jag ju på Sweden Grand Prix på påskafton, så det blev ju inget firande då. I år har jag 2 veckor kvar till tävlingen och kan då tyvärr inte fira. Så lite trist är det att det är påsk under dieten. Det är sånna här småsaker som gör att man funderar på varför man håller på med det man gör. Men å andra sidan får man ibland offra något för att vinna något annat. I det här fallet får jag ju stå på en internationell scen om 15 dagar, vilket i alla fall jag tycker är svårslaget.

Det bästa med den Svenska kulturen är att det rätt ofta finns något att fira såhär års. Som min födelsedag om 16 dagar. Sen brukar tiden gå rätt fort och helt plötsligt är det midsommar.

Bjussar på lite av ryggpasset från igår.

4 kommentarer:

 1. Glad påsk på dig och fortsätt pumpa på, scenen närmar sig!

  Ska själv snart iväg till gymet för dagens andra pass. Långfredag = Vilodag? Hell no! =)

  SvaraRadera
 2. Hej Andy! Hur ligger det till med bristningar för dig? Har du lyckats slippa undan dem helt?

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 3. Varför tränar du inte mage eller vader?

  SvaraRadera
 4. Djaanii: Glad påsk på dig med!

  Anon. Inga bristningar.

  Anon2. Tränar bara för att det är roligt och vader och mage tillhör inget jag tycker är kul. Så det hoppar jag.

  SvaraRadera