FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 4 april 2010

Filmning med ChrisIdag var det den stora dagen D för Chris. Han skulle få ta sig ut i förorten. Kan tänka mig att han var räddare än räddast då han klev in på gymmet. Där stod jag med mina svällande likbleka muskler och mitt alltid arga ansikte.
Nä, det är alltid lika skoj att träffa denne man. Idag hade jag även lovat att föreviga hans bröst och biceps pass. Är liksom alltid roligt att bli filmad under träningen 2 veckor ut. Vet ju hur stark jag själv känner mig, så det blev ett sant nöje. Dock så sitter formen som den ska på mannen, så de får se upp i Norge. Team Better Bodies kommer att krossa.När vi väl var kvara åkte Chris hem för att äta 5 riskorn. Själv åkte jag hem och festade loss på ryggbiff med potatis och grillade champinjoner och lökspett.

Var faktiskt och köpte en ny grill idag. Blev en gasol city grill, som är grymt tymplig och lätt att ta med sig. Blir att testa den imorgon dock, för expediten var helt värlelös och gav mig fel gasol. Tur att hon inte var i närheten när jag upptäckte det.
Där stod jag med marinerade lax spett och min rygg biff fint kryddad. Grillspaden i handen och typ en kockmössa på huvudet. Det enda som fattades var att tända grillen och jag inser att hon har gjort fel. Ändå sa jag till att jag inte visste vilken gasol flaska jag skulle ha. Är verkligen inte imponerad av servicen på Bauhaus.Hur som helst så räddades ändå kvällen av en lugnande flickvän och mitt nyinköpte myseld. Den ger både värme och mysstämningen. Sitter faktiskt just nu i linne på balkongen och skriver det här. Klockan är just nu 21:31 och det är början av april. Vädret har kommit så långt så att jag kan njuta på balkogen fram till i slutet av september. Älskar verkligen min balkong!Så här glad var jag i alla fall när jag skulle äta. Då hade all ilska lagt sig och jag fick istället en underbar kväll. Imorgon kastar jag upp Chris film och lite axlar/biceps träning från mig. Njut av kvällen nu kära läsare.

9 kommentarer:

 1. Tjena Tjena...
  Trevlig läsning som vanligt!
  Inte långt kvar nu!!!!!!!!!!!!!!!
  Ha det fint!
  Glad Påsk från lilla Mig... ( Malm )

  SvaraRadera
 2. Godnatt Andy! Inte tugga på små förskrämda bauhaus expediter imorgon nu. Spara energin till gymmet. ;D
  Ha det gôtt! *kram*

  SvaraRadera
 3. Hur har du gjort potatisen? Såg väldigt smarrig ut. :)

  SvaraRadera
 4. Förstår att du kunnat fått fel gasolflaska eftersom det är kundtjänst/informationen som har hand om gasolen.

  Om någon som jobbar i informationen har sagt vilken gasolflaska du ska ha så kan det vara pga. de inte har lika mycket kunskap som personalen på trädgårdsavdelningen. Du eller hon skulle egentligen ha dubbelkollat med trädgårdspersonalen ev. kollat i manualen.


  MVH / trädgårdspersonal på ett bauhaus i en lite mindre stad! :)

  SvaraRadera
 5. Nu måste du berätta vart du har köpt din nyinköpta myseld???

  Såg riktigt trevlig ut.

  /Mike

  SvaraRadera
 6. Jävla härligt att se att du lever gott!

  SvaraRadera
 7. Mike, den finns på BAUHAUS, trädgårdsavdelningen!

  SvaraRadera
 8. Du är välkommen till ett Bauhaus i Löddeköpinge där vi har bra personal och snyggaste kassa personalen ;)

  SvaraRadera
 9. Var har du köpt "myselden " ??

  SvaraRadera