FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 23 april 2010

Film från tävlingenNu börjar det äntligen dyka upp lite filmer och bilder på nätet. Bla så har Gymfocus lagt upp en hel del filmer från tävlingen, de kan du se här.

Jag kommer in 3:25min in i filmen, alltså andra särbedömningen.

Hela den här veckan kommer att bestå av discoträning. Så igår var jag nere och körde lite triceps/bröst/mage. Var riktigt skönt att lägga sig och bänka lite igen, då jag inte gjorde det dom senaste veckorna på dieten. Hade tappat lite styrka, men tror mest det berodde på att jag inte kört på länge.
Fick i alla fall iväg en 9:a på 100kg, 3:a på 120kg och en 1:a på 130kg. Kändes som en rätt lagom start. Dock så tänkte jag försöka mig på att bli lite starkare i bänken, då det är en så manlig övning. Tror dock inte att min kropp är optimalt byggd för att vara stark i den övningen. Tror mer att jag är byggd för att kunna lyfta tunga saker från marken, som marklyft. Det är verkligen en övning som jag inte behöver köra direkt mycket, men lyfter ändå 300% av min kroppsvikt. Bänken kan jag nöta och nöta, med ökningarna kommer inte ens i närheten av vad marken gör.

Tror jag ska boka in min godevän för lite teknikträning framöver. Kan i alla fall inte skada haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar