FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 8 april 2010

Du räddade mitt liv- "Du har räddat mitt liv" utbröt Deniz till mig igår.
- Fattar du vilka problem jag skulle ha om 10år. Tänk om jag hade fortsätta leva mitt liv som jag gjort. Tack Andreaz för allt.

Jag har under 1 års tid hjälpt han att besegra sin övervikt. Vi lärde känna varandra någon gång när vi var 12-13år och spelade handboll tillsammans. Redam då var han överviktig. Kanske inte så konstigt då hans pappa hade pizzeria.
Nu driver han själv en pizzera, nämligen Pizzeria Nivå.
Jag stötte på min gamle vän på Sats Odenplan då han hade börjat styrketräna. Efter att vi tog upp vänskapen igen så började jag vägleda han och plötsligt började han lyssna på vad jag sa.
Nu ett år senare ligger hans vikt på 88kg, istället för de 105kg då jag började hjälpa honom. Det är ju på hans pizzeria som "min" pizza kom till. Han behövde ett mål han lätt kunde få till när han jobbade och inte hade tillgång till något annat.

Jag är otroligt imponerad av hans starka psyke. Fatta att han står och bakar pizzor 12 timmar per dag och samtidigt äter för att gå ner i vikt. Han skrev ett inlägg om mig i sin blogg, som jag uppskattade väldigt. Det kan ni läsa här -> http://ilovemybody.blogg.se/.

Så nu vill jag vända tillbaka. Det är inte mig han ska tacka, utan det är han själv som gjort jobbet. Jag är mycket imponerad och stolt över dig Deniz. Du är en stor inspirations källa för många. Framförallt dina kunder och vänner.

4 kommentarer:

 1. Måste kännas otroligt roligt! Du ÄR en stor inspirationskälla bara av att vara dig själv Andreas. En stor eloge till dig. :)

  SvaraRadera
 2. Jag bara älskar sådana här historier! Så motiverande och framförallt otroligt glädjande! Jobba på Deniz!

  SvaraRadera
 3. Ta åt dig Andy, det finns säkert mycket tanke bak ett sånt uttalande. Har känt samma tacksamhet mot människor fast gällande andra grejer.

  Bra jobbat, det behövs fler medmänniskor!
  Hoppas det går bra för er båda framöver!

  SvaraRadera
 4. tänk om man hadde en sån vän då det vore kanoners

  SvaraRadera