FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 12 april 2010

Det såg hårt ut i Andrés speedos

Vinnaren i Sandefjord nu i helgen. Vi möts om 1 vecka.

Igår gick då Sandefjord Open av stapeln. En tävling jag faktiskt borde har kört nu när jag tänker efter. Dock så är det otroligt svårt att ladda om på 1 vecka. Hur som helst så visade André Thesen en så sjuk hårdhet att jag inte sett maken till tidigare.
Ska bli otroligt häftigt att ställa sig bredvid han på scenen. Har jag inte hårdheten för att slå han, så siktar jag på att slå han på charm. Mannen ser ju ut som en seriömördare hahaha. Hoppas då att domarna mer gillar den här Alan Harper (2 and a half men) look a liken ”Andy – No Sugar Added”.
Förövrigt så jobbar jag måndag till onsdag den här veckan. Så på torsdag är jag ledig, riktigt skönt att i lugn och ro kunna fixa med allt som ska fixas. Annars brukar jag jobba hela vägen till tävlingen. Men kände att det kunde vara skönt att göra alla små fix på torsdagen.
I helgen han jag med att köpa det mesta av maten jag kommer att äta under tävlingen. Skönt att ha det klart. Så på torsdag blir det att införskaffa sig en roller för att kunna måla på färgen. Iförsig drar jag förbi Fantaby för att måla på första lagret brunfärg innan jag åker iväg till Norge.

Tänkte köra på "Most Muscular" färgen. Tycker att den här härligt mörka färgen passar mig riktigt bra. Siktar dock på att inte bli lika mörk som på nordiska. Även lite mindre olja kommer jag ha.
Flera har faktiskt frågat om jag ska köra med dreamtan. Personligen gillar jag inte att ha den på mig av två anledningar. Tycker den är förjävla kladdig och att den gör mig slätare. Fast å andra sidan tycker jag att den kan vara snygg som fan på andra, men inte mig.

Men nu måste jag återgå till att dricka mina 8L vätska... Har blivit en del kissande kan jag lova ;)

8 kommentarer:

 1. 16 starköl på en måndag! :O Hehe lycka till se till att spöa norrbaggarna och babak nu!

  hejja Andy!

  SvaraRadera
 2. Lycka till Andy!! Nog väldigt bra att ha lite ledig tid innan tävlingen. :)
  *kram*

  SvaraRadera
 3. Har följt din blogg nu ett tag. Riktig rolig å läsa!

  Kan säga att jag gillar mer den Alan Harper look a liken ”Andy – No Sugar Added” iaf :-)

  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Haha. Alan.. =P Den var riktigt bra.

  Ser ut som att flertalet av de tävlande prickat formen bra, måste kännas roligt, jag tror dock fortfarande stenhårt på final för dig, du har utvecklats bra!

  Gick själv på min diet idag (självklart inspirerad av ditt upplägg och Martins kunskap)så det är tur att solen skiner så man får lite extra energi! Sköt om dig och ladda rejält nu! Snart scendags! =)

  Mvh/Djaanii
  www.djaanii.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Kan du upplysa läsarna varför du dricker 8l vätska? Och vad, inte Pepsi Max antar jag.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 6. Får man ha med sig en konstnär som vet exakt vart han ska lägga skuggor och sådant? För en riktigt duktig sådan kan nog lura vem som helst?

  Kram

  SvaraRadera
 7. Anon. För att driva ut vattnet. Jag dricker allt, så Pepsi max också :) Trevlig dag på dig med!

  Tönte: Häng på och heja på din brorsa så får du avgöra själv!

  SvaraRadera
 8. han har ju inte en chans mot svenskt stål !!!

  SvaraRadera