FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 16 april 2010

Dags att gå till invägningenHar varit ute och gått lite på stan. Glömde mina resorb hemma och tänkte köpa ett rör på apoteket. Det visar sig visst att det är olagligt här i Norge. Helt sjukt. Hur fan gör man här om man blir magsjuk. Jag får lösa det med att dricka lite power raid istället och en redbull.
Förutom promenaden i den mysiga staden har vi bara legat på rummet. Chris kom förbi och snackade lite skit. Hans form var riktigt bra, ska bli skoj att se hur han placerar sig i sin första CBB tävling. Vi har en deal han och jag. Den som placerar sig på pall bjuder den andre på bärs. Ser fram emot att dricka en stor kall öl i solen imorgon på Chris bekostnad.Börjar sakta men säkert torka till för varje timme som går och jag har i skrivande tillfälle över kilot till godo för att väga in. Så synd att det inte är någon -70kg klass. Hade passat mig perfekt faktiskt.

Det skönaste den här gången är att jag itne behövt tänka ihjäl mig på vikten, då jag haft ett extra kilo till godo, eftersom det här är CBB. Så magen är någorlunda mätt (får nog när rätt mycket mer, men mättare än vanligt).

Hade fått medelande här från en norrman också (du vet vem du är). Missade det tyvärr. Du får säga hej imorgon på tävlingen. Ska bli trevligt att träffa dig. Nej, man kanske skulle snygga till sig lite och ta en promenad bort. Återkommer senare ikväll.

5 kommentarer:

 1. Håller tummarna! Formen ser ju tokbra ut!

  SvaraRadera
 2. Har ett rör om du behöver på Majorstuen;) Allt för en landsman ska vinna!=)

  SvaraRadera
 3. Jävligt snyggt det är med stenhård triceps sådär. Du är grym!!

  SvaraRadera
 4. Ser snorhård ut ju, lär ju gå hur bra som helst! Vore kul om det fanns nåt sätt att följa live också :D

  När är det du äntrar scenen?

  SvaraRadera
 5. Riktigt fin hästsko triceps! :D

  SvaraRadera