FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 25 april 2010

Bara helt helt underbartIgår var det alltså överraskningarnas dag. Veronica hade planerat en heldag för mig eftersom jag hade fyllt den älda åldern av 30år. Som tur är kommer jag föralltid att vara lammkött för henne, vilket hon ofta blir påmind om. Personligen tycker jag att det är mycket trevligt att ha en äldre vis/klok dam som min bättre hälft.

Hur som helst så började jag dagen med ett benpass undertiden hon körde en klass. Eftersom jag bestämt att det endast var discoträning hela veckan lång och lördag till hör den vecka, så blev det bara övningar jag kände för.
Började med lite härlig knäböj och gick upp och körde några rep på 140kg för att slutligen köra 3 set på den ädla vikten av 150kg. Ska börja fokusera lite på styrkan i böjen framöver och ta mig upp till min gamla nivå som jag hade för sådär 2år sedan.

Efter att jag böjt klart och gått runt lite och dragit och pulat med gymmetsmaskiner bestämde jag mig för att gå in och hjälpa Veronica på klassen. Ville bara att hon skulle bli klar så att vi kunde sätta fart med dagens överaskningsbestyr.

Hur som haver hoppade vi in i bilen och tog oss in till söder för att äta brunch på Dollys. Deras hemsida var visst från sissådär 1983 och stämde inte alls med verkligheten. De hade alltså slutat med brunch. Men vi satte oss i alla fall och njöt av deras mat. Det fanns faktiskt en liten baktanke med varför vi just tog Dollys och det var för deras chokladtårta som jag aldrig hade smakat. För er som följt bloggen ett tag vet att jag älskar choklad och Veronica hade bestämt sig för att jag skulle få den största chokladtårtsbiten i stan.
Helt ok tårta men jag skulle velat ha ltie kraftigare smak av kakao och inslag av mocka, då skulle den varit perfekt. Men nöjd blev jag i alla fall.Efter det var det bara att checka in på hotellet och ta oss upp till deras relaxavdelning. Där blev det bastu och och mystid tillsammans. Efter att ha svettas två liter så var det bara att göra sig iordning för kvällens bravader. Eftersom våran tidsplan inte riktigt hängde med så fick det bli en halv subway macka istället för en middag på stan, innan vi tog oss vidare till Globen.Kvällens show var "The Last Bounce" och var sjukt bra. Jag imponeras alltid av kroppsprestationer och dans är riktigt häftigt tycker jag. SÅ har ni möjlighet så se den, för den var riktigt ball. Se till att sitta nära bara.Idag (söndag) startade dagen med den enorma fruksotbuffen med den absolut viktigaste ingrediensen, nämligen pannkakor. Finns inget som jag är så svag för som ett par nygräddade pannkakor. Kan ju vara därför jag gjort mina egna efterträningspannkakor som jag äter både på diet och bulk.
Ett hett tips kan vara att trycka ner bär i dem när du gräddare dem, även choklad bitar gör sig mycket bra i de här pannkakorna. Tips nummer två skulle vara att det funakr jätte bra med kvarg istället för keso. Se till att vispa äggvitan riktigt fluffig (så ni kan vända bunken upp och ner) innan ni vispar ihop smeten. Så får ni riktiga amerikanska pannkakor.

Efter det blev det sista discopasset för veckan och avslutar allt med att äta en stor grönsallad och en halv grillad kyckling.

4 kommentarer:

 1. Låter ju svin nice det där! Kommer du ha något partaj hemma? Kram brorsan

  SvaraRadera
 2. Låter som du hade en trevlig födelsedag! Kom att tänka på när jag såg ditt bloggnamn att jag häromdagen köpte dadlar där det stod "no sugar added". Skumt, inte trode väl jag att det brukade innehålla tillsatt socker!!

  SvaraRadera
 3. Hur stor är åldersskillnaden mellan dig och din dam?

  SvaraRadera
 4. Brorsan: Istället för 30års fest drar jag till Bulgarien :) Men vi styr upp något snart

  Tove: Tack så mycket! Roligt att du tänker på min blogg haha. Kanske ska starta min egen dadel produktion :)

  Henke: Hela 2 as långa år.

  SvaraRadera