FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 15 april 2010

Ändrade planerDet blir ju inte riktigt alltid som man tror. Inte den här gången heller.

"Uppdaterat: 2010-04-15 kl 15:00

Alla flygningar till och från Norge och Storbritannien har nu ställts in. De svenska och danska luftfartsmyndigheterna planerar att stänga det svenska och danska luftrummet senare i dag. För frågor om ombokning och återbetalning rekommenderar vi dig att kontakta det försäljningsställe där du köpt din biljett."

Källa: http://www.sas.se/sv/Misc/Ovriga_sidor/Information-vulkan/


Det blev bara att tänka om och ställa in sig på att ta bilen istället. Tur att jag just införskaffat mig en ny feting bil, som kommer att bli hur skön som helst att glida fram i. Första gången jag känner mig lite glad över att jag sålde min lilla BMW.
Nu när jag tänk igenom allt så tycker jag faktiskt nästan att det är skönare att åka bil. Kan jag packa in hur mycket jag vill och jag får gott om plats. Siktar på att vara framme i Oslo vid lunch, så det blir att gå upp i ottan och dra sig iväg. Rätt skönt faktiskt, då jag ändå säkert sover sämst inatt.Drog även förbi Luke en snabbis på Fantaby för att lägga grundfärgen. Han är ju bäst och jag tycker att första lagret som läggs är det viktigaste. Men nu behöver jag fixa iordning det sista så att jag hinner sova någon timme innan jag ska köra hela vägen. Försöker att uppdatera så mycket jag kan i bloggen som vanligt när jag tävlar. Så håll utkik.

Sov gott byggar Sverige

6 kommentarer:

 1. Lycka till nu och se för fan till att vinna! :D

  SvaraRadera
 2. Ser sjukt bra ut Ante! Kör hårt!

  SvaraRadera
 3. Ja som sagt lycka till nu och se till att sopa mattan med dom, vi håller tummarna !

  /markus

  SvaraRadera
 4. Härligt att se din inställnuing till livet Andreaz, alltid positiv och med ett leende på läpparna oavsett vad som händer. =)

  Allt kommer gå kung. =)

  /Djaanii
  www.djaanii.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Lycka till nu:D

  Det kommer gå jätte bra, Du har grym form

  SvaraRadera