FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 5 april 2010

87,5kg tungIdag är det 12 dagar innan jag ska ställa mig på scenen i mitt livs form. Det tänkte jag fira med en liten nostalgitripp.
Vissa verkar tro att jag är omänsklig eller att jag alltid har gått ut och sett ur som en anatomikarta. Så är inte riktigt fallet.... haha
Tänkte visa de här bilderna från min tid då jag levde singel i 2-2,5år. Jag kan lugnt säga att jag levde livet. Varje fredag var det middag ute på någon av storstadens restauranger. Tror fan att jag har testad de flesta. Mitt stora intresse för mat och smaker har inte alltid gått hand i hand med en välsvarvad kropp.
Å andra sidan så brydde jag mig inte så mycket om formen, utan trivdes med mitt liv då. Tittar jag i backspegeln skulle jag inte vilja vara så "stor" som jag var då.Som mest vägde jag 87,5kg på morgonen. Som ni ser på bilden ovan var det inte den vackraste synen. Knappt någon kontur på kroppen och orörlig som få.
Den formen och vikten är inget jag längtar tillbaka till, utan trivs i spannet 74-76kg. Vilket är rätt lagom för min längd på 169cm.Så allt över 80kg går faktiskt bort för mig. Trivs sjukt bra med min offseason form och vikt nu. Allt är så mycket lättare. Bara den enkla saken som att hitta kläder som passar, är en stor anledning varför det är bättre att hålla en ok form.
Så för alla där ute som envisas med att äta upp sig som grisar för att ni tror att det kommer ge er enormt mycket mer muskler, sluta med det. Försök istället att hitta balansen och håller er på ett spann på ca 5kg ifrån tävling/beach form. Mer än så behöver ni inte pendla.

Någon som alltid är i form är ju Chris Harnell. Därför tycker jag att videon jag spelade in med honom igår får tillbaka er aptit.

21 kommentarer:

 1. J*vlar.. Hade ingen aning om att du varit så stor ;)

  Väldigt intressant. När kom du i kontakt med din nuvarande coach? Var det i samband med det som du ändrat din syn på träning, kost och levnadssätt?

  Keep up the good work! Din form börjar bli sjukt grym nu!

  SvaraRadera
 2. Men då är ju frågan om du hade varit där du är idag om du inte hade "grisbulkat" eller vad man nu ska kalla det.

  SvaraRadera
 3. Den sidan har jag aldrig sett av dig innan Andreaz! För två år sedan vägde jag som mest 85kg
  Nu ligger jag runt 74-77kg på mina 174cm, håller med dig om att livet blir lättare. Framförallt lättare att hitta kläder.
  Har faktiskt börjat med periodisk fasta nu i helgen. Trodde jag skulle känna mig konstig i huvudet. Men har faktiskt inte märkt nånting än mer än att det kurrar i magen.

  SvaraRadera
 4. Damn. Chris är ett monster!

  SvaraRadera
 5. Din jävel! Sjukt stor du är på dom bilderna men jag håller med dig fullständigt. Mycket klassigare så som du håller dig nu! Men jag måste ju undra med Anonym om du verkligen sett ut så om du inte grisbulkat dig då? MVH Jens

  SvaraRadera
 6. Jens och Anon. Jag skulle garanterat inte sett ut som jag gör idag, jag skulle varit mycket bättre utan "grisbulken".
  Skulle jag vetat det jag vet idag, så skulle resultaten vara grymma.

  SvaraRadera
 7. Ser ut som att du har tappat en hel del massa? Visst att du bär på mycket vätska å en del fett, men satan vad grovt! Men visst fan ser du bättre ut nu med beachform året runt :)

  SvaraRadera
 8. Jag tror inte jag tappat massa. Men de här bilderna tycker jag är en bra indikation på hur stor man tror man kan vara.

  Många tror att de kommer vara sjukt stora när de är deffade. Men efter att de är färdigdietade så är resultatet inte riktigt vad man förväntade sig.

  SvaraRadera
 9. Var du starkare på gymmet när du var tyngre? Själv hade jag mycket bättre tryck när jag vägde 15kg mer än vad jag gör idag;P

  SvaraRadera
 10. Nej, absolut inte. Jag är starkare nu. Jag tycker att det är en stor missuppfattning om att man är mycket starkare bara för att man är fet. En vettig diet ska inte dra ner din maxstyrka avsevärt, däremot rep styrkan blir oftast rätt mycket sämre.

  SvaraRadera
 11. Hur tog du dig ner till dom kilon du håller idag? gjorde du en tok deff och sen håller dig kvar eller har du jobbat ner det på en längre tid? Tack för en bra blogg du ger mig bra med inspiraton!

  SvaraRadera
 12. Tycker din "bulk form" är grym, skulle inte ha ngt emot att vara så där stor som hobbybyggare, dock så tävlar du så det är nog inte samma sak! :D

  SvaraRadera
 13. Shit du var stor på de off bildene dine.. gøy å se forsell..fra sene til off.. vi ses bak senen i oslo grand prix.. =) skal stille der selv =) hadde ikke noe valg jeg men vi får bare kaste oss i det =) blir gøy =) masse lykke til!! =)

  SvaraRadera
 14. J: Tokdeff tycker jag inte att det var. Dietade ner mig på 12 veckor till Sweden Grandprix. Sen körde jag en långsam bulk för att sedan dra ner mig några kilo till SM. Så håller jag på. Långsamt upp för att sedan dra ner mig. Inga konstigheter direkt och inga galna dieter.

  Yvonne: Hoppas att dieten rullar på bra! Vi syns backstage :)

  SvaraRadera
 15. Din överkropp liknar på nåt sätt M Samuelssons överkropp i hans "armarna-i-kors"-pose ^^

  SvaraRadera
 16. Tja! Såg på förra bilden du postade i ditt förra inlägg - bilden på din måltid. Har alltid undrat lite över hur jäkla mycket kolhydrater du verkar få med dig på varje portion. Hur mycket kolhydrater får du i dig per dag? Själv har jag börjat med PF och jag kör verkligen inte sådär mycket kolhydrater (känns det iaf som!).

  Skulle uppskatta om du svarade på denna fråga. Lycka till framöver på din deff f.ö.!

  SvaraRadera
 17. Koljydratsintaget varierar hela tiden, beroende på hur viktnedgången går och vad jag gör på dagen.

  Men från 500-1500g potatis om dagen äter jag.

  SvaraRadera
 18. Jag måste erkänna att jag gillar den bulkigare formen mer än i din dagsform. Men då är jag styrkelyftare också :-)
  Bild två i detta inlägg är ju sjukt brutal!

  SvaraRadera
 19. Riktigt kul med lite oldiesbilder! =)

  Har du ingen ifrån innan du började träna?
  Kan ju vara kul att se.

  Du är en inspiration för många, kör hårt och lycka till i Oslo!

  SvaraRadera
 20. Det var en riktig skillnad på dem "feta" bilderna. Men den formen hade jag kunnat leva med. :>

  SvaraRadera
 21. Haha, ja men bulk är en form med. Inte så att jag tyckte jag var jätte ful med kläderna på haha

  Här har du ett inlägg om hur jag såg ut innan min första diet Här

  SvaraRadera