FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 8 april 2010

4 arbetsdagar kvar

Formen häromdagen

Då var vi nere på ensiffrigt, alltså bara 9 dagar kvar till showtime! Vet inte varför jag skrev att det var 11 dagar kvar igår. Får skylla på att jag var sjukt trött igår. Verkar som om det går någon typ av magsjuka på jobbet också.
Känner inte riktigt att jag vill bli magsjuk just nu och försöker hålla mig på min kant. Igår skulle jag gjort en intervju med Gymfocus. Dock så var jag så sliten att jag flyttade fram den till imorgon.
Kom hem från jobbet efter att varit och handlat broccoli på Coop. Kändes som om mina ben inte bar mig. Tröttheten var brutal och de 45 min av väldigt lugn kardio jag skulle köras var som värsta marathon.
Så i med middagen och sedan hoppade jag i säng vid kl 20:30. Har sovit otroligt oroligt de sista dagarna. Av någon anledning gör jag alltid det ca 2 veckor innan tävling. Mycket som går runt i huvudet då, även när jag sover. Vill inte lämna något åt slumpen, utan allt bara upprepas om och om igen.
Sen får jag alltid en sådan längtan till att gå upp på scen. Det är ju det jag kämpat för 24/7.

Idag kommer jag satsa på att försöka köra lite ben/axlar och sedan kör jag mitt absolut sista ”riktiga” gympass imorgon. Efter det blir det bara några tömningspass under nästa vecka. Fatta att jag bara har 4 arbetsdagar kvar innan tävlingen. Det är så nära!

5 kommentarer:

 1. Nu vet jag ju inte vad Martin B säger om detta så du får väl kolla upp det med honom först, men jag sover grymt mycket bättre sen jag började med ZMA, vill du skippa zinket och vitamn b6 så köp bara ett extra magnesium tillskott då det är det som gör att du sover bättre. Kan funka, riktigt slitigt att både gå på diet OCH sova dåligt.

  Håll ut det sista nu och lycka till!
  Mvh/Djaanii
  www.djaanii.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Jag sover annars helt klockrent. Sista 2 veckorna är det alltid lika dant, tävlingsnerver och allt annat som spelar in.

  De två sista veckorna skiljer sig rätt mycket mot att bara dieta :)

  SvaraRadera
 3. Jo jag förstår att det blir mkt i skallen sådär tätt inpå, därav att jag tänkte att magnesiumet kanske skulle kunna göra det lite bättre. Det har ju en lugnande effekt vilket kan vara bra då tider, posering, motståndare och nervositet flyger runt i skallen.

  Nu tror jag det går bra även utan magnesium =P och att du kommer äga i Oslo.. =)

  SvaraRadera