FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 7 april 2010

11 dagar kvar


Skönt tryck av natriumladdningen igår


Då börjar det verkligen dra ihop sig. Kändes lite extra härligt igår, då jag var nere och körde mitt sista bröst/triceps pass innan tävlingen. Energi nivån var väl sådär. Har sovit dåligt två nätter i rad nu. Tror tävlingsnerverna börjar komma.
Första målningen är i alla fall bokad hos Luke på Fantaby och klippningen på Najadens klippateljé. Är egentligen bara sista veckans mat som jag inte ordnat. Som tur är har jag tagit ledigt nästa torsdag, så att jag ska hinna göra iordning allt i lugn och ro.

Ikväll är det i alla fall vilodag från gymmet. Dock ska jag göra en intervju med Gymfocus och sedan träna på min posering. Helgen har jag valt att inte göra någonting, utan bara förbereda mig mentalt och även inhandla diverse artiklar som jag kommer att behöva. Måste verkligen skriva en lista då jag lätt glömmer saker nu.
Kanske ska göra en liten todo lista här på bloggen, som ni kan ha om ni någon gång ska tävla.


Det här längtar jag efter..

Ska verkligen bli skönt efter den här tävlingen. Tror att det då blir en liten charter resa med all inclusive och bara ta det lugnt. Funderar på Bulgarien. Får ju svar nästa helg om jag får åka på EM. Så vågar inte riktigt boka något ännu. Men vad som än händer behöver jag nog ta en vecka ledigt och fylla på batterierna. Det roligaste är att "folk" tror att det är maten jag saknar. Men det jag mest vill ha är lite lugn och ro. Då kan jag fortsätta med min dietmat, som jag inte alls har något emot att äta.

7 kommentarer:

 1. Oavsett hur det går är du värd en skön semster som avrunding på en enligt mig perfekt deff, ser ut som tuff konkurrens men du har absolut inget att skämmas över =) måste vara en skön känsla av få så bra feedback, det om något visar ju på att du gör mycket rätt!

  /Christoffer

  SvaraRadera
 2. Har följt dig ett tag nu och jag måste säga att du är en väldigt stor inspirationskälla. Grymt bra form. Lycka till och njut!

  SvaraRadera
 3. Ser bra ut, uppskattar väldigt att du postar så frekvent. Ser alltid fram emot att läsa din blogg. Kan du beskriva hur du natriumladdar?

  SvaraRadera
 4. Tack för alla komplimanger. Behövs i dessa tider :)

  Natriumladdningen är något mellan mig och min coach bara. Så den avslöjar jag tyvärr inte.

  SvaraRadera
 5. Ser riktigt bra ut, tycker dina ben sticker ut lite mer än vanligt, ser även ut som att bröstet fått sig lite mer volym. Kör hårt nu och ja, jag tycker du ska unna dig en all inclusive senare! =)

  /Djaanii
  www.djaanii.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Gleder meg til å møte deg igjen her i oslo.. håper din "kone" kommer også da så jeg/vi får hilst på henne, ser deg backstage, Yvonne skal stille i oslo også.. hilsen Jon

  SvaraRadera
 7. Grym form! Hoppas att det håller hela vägen, fast det är det väl ingen tvekan om :)

  SvaraRadera