FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 9 april 2010

1 vecka kvar till invägning


Vem har varit gladast i påskgodiset?


Just när jag skriver detta så beräknas jag att landa i Oslo om exakt 1 vecka. Nu är det så nära att jag nästan kan ta på det. På fredagen kommer vi alltså att väga in kl 18:00. Förhoppningsvis så blir det inte mer än så. Enligt alla beräkningar kommer jag som vanligt att väga in helt enligt plan. Har faktiskt aldrig vägt över.
Kan ju i och för sig bero på två saker, det ena att jag inte har några muskler och det andra att jag äter för lite.

Hoppas nu bara Babak kan väga in i samma klass som mig. Han verkar ju lita glad i påskgodiset haha. Nä, men det ska nog inte vara några problem och jag ser verkligen fram emot att stå på samma scen som han.


Skönt brunfärgade på banketten på kvällen på Nordiska Mästerskapen

Känslan att åka tillbaka till Norge är också riktigt skön. Sist så sköttes tävlingen väldigt proffsigt och det var riktigt roligt att tävla. Hoppas att hotellet är lika fint den här gången som sist. Frukost buffen var nog bland den bästa jag ätit. Är faktiskt den jag ser fram emot mest just nu. Kanske inte för att jag kan äta vad jag vill, utan det finns andra viktiga aspekter.
På söndagen som ni redan vet, fyller jag år. Att då sitta i lugn och ro på en stor hotell buffe och äta och bara koppla av, är verkligen inget som tillhör min vardag. Allt går i 110 i mitt liv och jag är i princip uppbokad varenda helg fram till juni.


Som sagt... Bara få slappna av vore inte helt fel..

Imorgon kommer det bli en plåtning för Body igen. Riktigt roligt att jobba med dem då de alltid är proffsigast av de proffsigaste. Efter det ska jag försöka städa min lägenhet. Av någon anledning så är det alltid tvätten och städningen som blir mest lidande i slutet av en diet. Det är ju så skönt att bara få lägga sig i soffan och kolla en film och bara få va. Som sagt… Att få koppla av lite är det jag längtar efter mest just nu.

7 kommentarer:

 1. Håller tummarna som bara den. *skrattar*... Släpper bara taget när jag greppar hantlar och sånt istället. ;D

  Ska bli toppen att höra hur det går för dig och de andra. Men än är det inte dags att släppa taget och fokus. Vila, träna och håll undan för freak accidents. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Hur har styrkan varit denna deffen? Har den funnits kvar eller har det "sett ut som innan"?

  Tänker på om din erfarenhet av deff gör att du knappt tappar något längre. :)

  SvaraRadera
 3. Måste bara säga att dina filmer som du lägger upp är j*vligt inspirerande !
  Sjukt kul att du lägger upp dom ! fortsätt med det!:D

  SvaraRadera
 4. 1 vecka kvar! =)

  Synd de inte streamar tävlingen då man inte har tid att ta sig dit. Men två tummar hålls för dig hemma i soffan. Nu är det nära!

  Kör hårt och lycka till!
  Ps. släng in all tvätt i ett rum och glöm bort det rummet. Så gör jag! :P

  Mvh/Djaanii
  www.djaanii.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Filma gärna den plåtningen också? det var oerhört intressant att få kolla på förra. skulle kunna skriva en hel roman om varför jag vill se det, men då skulle jag nog verka galen. men jag är nog inte ensam om att vilja se plåtningen! kör hårt :)

  SvaraRadera
 6. Blir glad när jag ser att de inte bara är jag som har så där stor mage! :D

  SvaraRadera
 7. Anon. Styrkan är någorlunda densamme. Det jag oftast tappar på är reps styrkan.

  Anon2. Ska försöka få upp lite filmer framöver :) Roligt att de uppskattas. Är ju mest disco träning.

  Djannii: Ja, det är lite synd. Många som inte kan åka med vill ju ändå se. Men jag kommer att uppdatera bloggen så mycket jag kan. Tyvärr så sitter inte hotellet och tävlingen ihop :(

  Anon3. Tyvärr är det ingen med som kan filma den :(

  Alex: Störst mage vinner!

  SvaraRadera