FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 30 mars 2010

Tammer PokalenVi börjar alla någonstans. Både när det gäller träning och sedan förhoppningsvis tävling. Jag själv började min karriär på Lucia Pokalen 2004. Måste säga att den kicken var bland det bästa jag upplevt och jag kan fortfarande känna nervositeten, hjärtat slå, innan jag klev in för att posera.
Då visste jag knappt vad en förbedömning var. Men något jag lovar är att jag tyckte att det var svinkul atts stå där i lamporna. Alla år av träning och nu alla de 16 veckorna jag hade dietat för att komma in i mitt livs form.

Jag får nu många frågor om jag tycker att personen ska tävla eller vänta. Svaret på det är alltid det samma och består av några små ord.
”- kör, bara kör”. Det är ingen som förväntar dig att du ska vara världsmästare när du stiger upp på scenen för första gången. Att bara ta sig upp på en scen är ju en vinst i sig och jag lovar att det inte är många som har stake nog för att fixa det.

En av mina stora idoler inom Body building är Anders Graneheim och han anordnar en tävling för nybörjare. Går i vackra Sundsvall under sommaren och jag måste säga att det är en av de roligaste tävlingarna jag varit på. Önskar att jag hade fått chansen att få tävla där. Självklart var jag med under träningslägret förra året och det kan ni läsa om här.

Så vill idag slå ett slag för att flera ska våga sig upp. Här kan ni läsa mer om tävlingen och även anmäla sig -> http://tammerpokalen.se/

1 kommentar:

  1. Jag kan bara hålla med Andreaz!:-)
    - Tveka inte ställ upp! Alla har varit nybörjare någon gång och för att lära måste man våga spänna hanen! Målet med tävlingen är att de som tvekar ska våga! inga avgifter utan det är bara att dra på sig allt från snygga (helst rena) kallingar till posbyxor och bikini!:-) ALLA är hjärtligt välkomna att ställa upp!
    Mvh
    Anders Graneheim

    SvaraRadera