FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 7 mars 2010

Söndags sysslor

Gårdagens form

Då var det söndag som så många gånger förr. Fattar inte hur dagarna bara springer förbi. Hade dock en väldigt lugn och skön lördag. Blev som ni vet lite träning på iForm, för att sedan bara koppla av. Ska jag vara helt ärlig så blev det en hel del playstation spelande. Spelet var OS i Vancover och det var väl sådär, om jag ska vara helt ärlig. Kändes lite billigt.Här är lite av maten jag kommer att äta idag. Har redan börjat ladda för kycklinghamburgaren som ska förtäras efter dagens benpass. Tror att det även idag blir ett pass nere på iForm. Förutom det ska jag försöka städa lite här hemma. Martin från Gymfocus kommer hit för att göra en intervju med mig. Ska bli skoj att höra vad han ska fråga mig om.Här även hunnit brassa på lite av kycklingen för veckan. Så skönt att bara packa in allt i matlådor. Jag tror det största felet "folk" gör när de dieter och fuskar, är att de inte har maten iordning gjord. När de sedan kommer hem och är helt utsvultna så är det lätt att ta något annat. Ett typ exempel är att ta en smörgås, för att sedan inte kunna hejda sig och trycka i sig hela limpan.Formen börjar ta sig riktigt bra. Jag har ju snart kört halva dieten och trivs redan med formen. Är rätt övertygad om att det här kommer att bli min bästa form någonsin. Ber om ursäkt för att det kanske inte är de bästa bilderna, men jag fick skynda mig innan solen gick ner. Ni kanske ser lite av formen i alla fall.

14 kommentarer:

 1. Ser grymt ut Andreaz! Riktigt bra form, vore kul om du posta lite mått på din kropp! midja, bröst, lår etcetc.

  Mvh Kalle

  SvaraRadera
 2. Vad använder du dig av för matlådor Andreas? Är på jakt efter några nya men tycker det är svårt att hitta några vettiga.

  SvaraRadera
 3. Jävlars vilken form. Tycker dock vänstra armen ser ut att ligga efter högern lite. Men riktigt grym form!

  SvaraRadera
 4. Personligen fastnade jag mest för stringen faktiskt :)

  Ser bra ut, som alltid!

  Instämmer om att det skulle vara intressant med lite mått. Kasta upp lite så gör jag det också, så vet vi lite mer om varandra :) Jag mäter idag och slänger up.. Biceps, midja, bröst, lår, vader?

  Ha en supertrevlig dag mannen!

  SvaraRadera
 5. Yes please!!!

  Längd
  Underarmar
  Armar
  Midja
  Lår
  Vader

  Reload... Reload... Reload... Reload...

  SvaraRadera
 6. Tjena, du är väldigt inspirerande må jag säga. Grym form du redan har!

  Har en fråga angående att portionera upp mat, jag fryser in all mig kyckling i portioner så jag enklare kan hålla koll på innehållet. Så frågan är alltså, om en portion fryst kyckling väger 350-380 gram, efter stekning så väger de bitarna kanske 100 gram mindre eller nått. Vad ska man räkna ut sitt protein intag på? Innan eller efter tillagning?

  Hoppas du förstod.

  Keep up your good work! / Fredde

  SvaraRadera
 7. Fredrik Karlsson, räkna alltid efter den är tillagad, det är mest fruset vatten som drar upp vikten hos kycklingen innan tillagning.

  SvaraRadera
 8. Ang måtten, så har jag fortfarande inge måttband.

  Mina matlådor köper jag på coop, helt vanliga bara. Så inga konstigheter :)

  Danne: Beror nog på ljuset.

  Babak: Då får jag låna ditt mått band :)

  Fredrik: Du läser på förpackningen. Är det djupfryst kyckling så kanske det står 80kcal/100g. Då är det i den formen som den ligger i påsen, alltså djupfryst. Köper du tinat står det något annat.
  Du väger alltså aldrig kycklingen efter du tillagat den.

  SvaraRadera
 9. Längd/vikt på bilderna?
  Sjyst form f.ö.

  SvaraRadera
 10. Det är väll snarare så att man kan välja om man vill väga maten efter eller innan tillagning? Jag har exempelvis alltid vägt maten efter jag lagat i ordning den och använt mig av exempelvis denna mätningen:

  http://www.fineli.fi/food.php?foodid=7530&lang=sv

  SvaraRadera
 11. Kan man absoslut göra :)

  Dock så tycker jag personligen att det är rätt lätt att ta en påse 1kg kyvklingfile och veta att i just den påsen är 100g 80kcal.

  SvaraRadera
 12. Vad ligger du på för kalori nivå? På träningsdag och vilodag.

  Mvh

  SvaraRadera
 13. Det håller jag för mig själv, då allt är individuellt. Jag gjorde tidigare ett inlägg om hur du räknar ut ditt kaloribehov.

  Jag ligger på ca -300kcal/dag

  SvaraRadera