FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 14 mars 2010

Söndags matiné med Andy

Edit: Tar nog hela natten innan kvalitén är hundra.

Som utlovat kommer här veckansträning, i form av en liten film. Eftersom jag inte bara ska hålla på att flumma mig i min blogg, så ska jag faktiskt skriva något vettigt.
Här kommer två ord och dess betydelse. Ni kan tacka mig sen för infon.

Matiné (av det franska ordet matin, 'morgon' och é från 'ego Andy') avses en (efter)middagsföreställning, oftast av en film eller teaterpjäs. Ofta vad gäller youtube underhållning och dylikt handlar det om till exempel träningsfilmer från Andy.

8 kommentarer:

 1. Ser riktigt bra ut! Han snubben i vitt på slutet var nog aningen impad =)

  SvaraRadera
 2. Haha, nä, tror nog mest folk undrar vad fan man håller på med.

  SvaraRadera
 3. Jävlar vad formen börjar arta sig, ser oerhört bra ut!

  SvaraRadera
 4. Inspiration på hög nivå! Grym fysik och jävligt grym form.
  Du e en förebild, själv strävar jag efter samma mål. Är 19 nu har kommit en bra bit på vägen. Hoppas att man lyckas, ska bli kul att få sponsorer där någonstans vid 25års åldern haha :P
  Fråga. Vad brukar du äta till kyckling och andra kötter förutom broccoli och dylikt. Är det ris och quinoa som gäller? Speciellt nu under din diet så e jag mest nyfiken.
  Lycka till i Oslo!

  SvaraRadera
 5. Alltid kul när du lägger upp film Andreaz! Bra jobbat i veckan, framförallt riktigt starka böj på 73 kg!!!

  SvaraRadera
 6. Att en så liten kille kan vara såååå sjukt stark i böj och mark!!!! Sanslöst impad!!! Faan så mycket roligare att se dig göra en trea på 150, än att se ett fläskberg göra en etta på 350.

  Har fortfarande inte smält din 3:a på 300% BW i marklyft....har dock piskat egna PB:t och klarat 5x200kg.....en liten bit kvar till din relativa styrka dock....så jag satsar på en 6:a nu..hahaha!!!

  STORT LYCKA TILL MED FORTSATTA DEFFEN.....ser bra ut som faan hittills!!

  SvaraRadera
 7. Lukas: Du läser min blogg för lite :) Jag käkar bröd eller potatis till. Mestadels potatis faktiskt. Maten är i princip den samma vare sig det är diet eller inte. Det enda som skiljer är mängden.

  Samuel: Haha, tack. Dock så var det en 6:a jag gjorde :) Kan nog göra en 3:a på 160kg kanske. Ska börja köra lite tyngre böjar sen efter dieten igen.
  Roligt att du följer mig :)

  SvaraRadera
 8. Kör du alltid helkropp eller är det bara under dieten? Och vad tycker du är fördelarna med helkropp gentemot split?

  Har precis upptäckt din blogg men gillar den skarpt!

  Mvh

  SvaraRadera