FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 25 mars 2010

Rage extreme tryck med smak!Andy hade just satt på sig sin munkjacka för att ta sig en tripp till Järfälla. Han hade vaxat benen som vanligt och kammat till sin vanliga sidbena.
Han tittade sig snabbt i spegeln. Fan, idag ser du verkligen ut som Clark Kent. En förklädd superhjälte. Skulle vara glasögonen som fattades. Kanske skulle ta mina spegel Prada, skulle passa dagens klädsel.

Dagen skulle bestå av träning med ”da big bad Lasse Fairing”. Vi skulle kunna likna han vid Gargamel om det här skulle vara en vanlig historia om smurfar. Men nu snackar vi en f*king ”Andy ala Clark Kent smurf”.
Eftersom Andy hatar att vara den svagare hade han ätit sin potatis och laddat med 5 skopor Rage. Nu skulle han förnedra Lasse med sin super pump och välkammad frilla. Just frillan är ju alltid lite rolig, för den är ju alltid bättre än Lasses……….. Kan bero på att han inte har någon.

Väl i Järfälla gled Andy runt i sin förklädnad som bestod av en stor munkjacka och pösiga byxorna. Hemligheten är att alltid värma upp i stora kläder och verkligen se till att värmen pulserar i ådrorna. Då ser man direkt 5kg tyngre ut.

Eftersom inte Lasse riktigt är på plats ännu så börjar Andy värma upp med att spela lite bänkpress. Tryck i bröstet är aldrig fel när tröjan sedan faller. Brukar få axlarna att se lite större ut också.
Minutrarna rullar på och pumpen kommer som ett brev på posten. Andy speglar sig och känner sig mer än nöjd. Det är ju såhär man ska se ut under hela charterresan.

Då hör jag en smäll när dörren slås upp till gymmet. Där står han. I ett litet tajt linne, med mord i blicken. Ådrorna är som brandslangar över armarna. Pumpen är brutal i hans kropp och han kliver bara rakt in och slår sig för bröstet som värsta Tarzan.

- Nu Andy ska det spelas bänkpress!
Vikterna flyger åt alla håll och kanter och jag ser nu ut som ett sugrör i McDonalds fetaste milkshake. Vad hände? Lasse är ju som värsta Rånny Kålman.

Efter 1 timmes träning är jag förnedrar utöver det vanliga och står med ”svansen” mellan benen… eller något.

- Lasse, jag behöver lite mer Complette III, kan vi gå till kontoret och hämta lite?
- Nja.. måste vi gå dit
- Ja va fan… Jag behöver ju protein.

Vi promenerar sakta till kontoret.
Lasse vänder sig om och säger med myndig röst. Vänta här så kommer jag snart. Eftersom jag inte är dummare än en åsna så fattar jag att något är skumt. Drar sakta upp mina indian-smygar skor och tassar in till lagret. Då ser jag den…

Det har varit övertid i Fairing fabriken och nu ser jag varför Lasse har fått sådant jävla tryck.. Nya Rage och KCG R2 har äntligen kommit.

16 kommentarer:

 1. När kommer den? =D

  SvaraRadera
 2. Suck jag beställde hem RAGE2 igår kväll så kommer du med detta idag!!
  Nåja.
  Förövrigt, det där med att ha tröjan på sig i början av passet e det verkligen sant? Ser många värma upp i feta tröjjor och sedan ta av sig dem men har aldrig förståt varför!

  SvaraRadera
 3. Shit vad spännande det va =) Du har inte funderat på att fortsätta med någon form av torsdagshistorier ;)

  SvaraRadera
 4. Vad är skillnaden på Rage extreme och Rage limited ed? eller är de bara så att de är samma produkt?

  SvaraRadera
 5. Vilken överdjävlig tur jag inte hunnit beställa något nytt ännu då. Så limited edition är borta då?

  Tror nog folk värmer i stora tröjjor för att man mer gillar synen av svulstigt pumpade muskler än den lilla skiten som kliver in på gymet till en början :)

  SvaraRadera
 6. Kul story! :) Mer sånt. /S

  SvaraRadera
 7. Hej Andreaz!
  Tar du ditt Rage i cykler eller kör du alltid med det, vecka in, vecka ut? Vad rekommenderar du?

  SvaraRadera
 8. Måste bara fråga. Är rage mest tillämpat för högreps och konditionsaktiviteter?. Dvs. ingen märkbar skillnad på tunga lågreps?

  Mvh

  SvaraRadera
 9. När kommer Rage Extreme ut på marknaden så man kan inhandla några burkar?!
  Förövrigt, enorm förebild är du! Keep it on!

  SvaraRadera
 10. Anar en viss övertro på kosttillskott här.....

  SvaraRadera
 11. Övertro?

  Ikke när det kommer till rage! Och vad gör det om det är till 50% placebo. Allt som gör att jag presterar bättre på gymet är värt mina pengar

  SvaraRadera
 12. fasen... ingen kommentar om när den kommer till butik? Taskig teaser! ;-)

  Fick köpa en burk rage ltd igen då dom på gymgrossisten inte hade en susning om vad för rage jag snackade om...

  vad e skillnaden på rage o kcg by the way, förutom att kcg inte har några kalorier?

  SvaraRadera
 13. Jag tror produkterna är ute i butik efter påsk. Så ha lite tålamod, så kan ni snart komma över eran egen burk.

  Rage tycker jag passar sig bäst till styrketräning eftersom du får pump av det. KCG'n är ingen pumpprodukt på det sättet, utan det hjälper dig att prestera mer då det håller nere mjölksyretröskeln. KCG'n har ju även inget koffein om man tränar sent, kan det ju vara bra.

  SvaraRadera
 14. Jag kör just nu ragex2 och är supernöjd! men vad är rage extreme är det någon ny utvecklad variant på ragex2? Vart hittar man den?

  SvaraRadera
 15. Hej

  Tack för en jäkligt bra blogg, la till den på prenumerationslistan direkt!
  Fråga: kör du med kreatin och rage samtidigt när du tränar? Cyklar du dom så du har uppehåll med rage/kre-alkalyn?

  SvaraRadera
 16. XThreatX Japp, jag brukar dra ner lite kreatin i ragen och jag kör inga cykler :) Rättare sagt så kör jag kreatin de dagar jag kommer ihåg haha

  SvaraRadera