FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 16 mars 2010

Påväg till att bli en fitnessfjolla

Hon sa att jag skulle bli fin... vad gör man inte för kärleken?

Anpassningen till att bli en fitness fjolla är i full gång. Jag ska erkänna att det inte är en lätt väg att gå, men än väg som måste tas.
Igår blev jag utsatt för att bli manikyrad. Min bättre hälft håller på att bli en super duktig nagelterapeut och är i stort behov av att träna. Eftersom vi båda lever ett aktivt liv och egentligen bara har tid på kvällarna, så var det självklart jag som blev den utvalde.
Så nu sitter jag här med fint glansiga naglar. I slutet av veckan kanske jag skulle få någon typ av skydd på naglarna. Kan ju vara bra…..

Ska bli intressant att se hur jag nu beter mig på gymmet. Kommer jag bara trippa runt och be de stora grabbarna att ta fram vikterna. Kanske köper mig ett par träningshandskar bara för att inte få valkar i händerna. Förändringen till fitnessfjolla är i alla fall påväg att ske.

Och fin blev jag... Nu har kan jag faktiskt skylla på att jag inte kan bära matkassarna. Mina fina naglar kan ju bli förstörda.

Men efter en närmare eftertanke så vet jag inte om det är en förbättring eller försämring. Vanligtvis är jag ju insmord med endast ett par speedos och står och kromar mig i en minut, undertiden som jag försöker spänna mina muskler. Så humm… Fitnessfjolla kanske är mer manligt i alla fall..

7 kommentarer:

 1. Du är inte ensam, jag ska börja vårda mina händer (och naglar) mer och bättre. Det ser förjävligt ut här just nu, marklyften sliter sönder händerna och dessutom är jag en professionell nagelbitare. Kul att du står för det här, många snubbar törs ju inte det. :)

  (onigiri från kolo här förövrigt)

  SvaraRadera
 2. Synd att man inte bor närmre. Jag blir gladeligen övad på. Annars så orkar jag inte. Jag har gett upp på mina naglar.
  Träningen får gå före nagellack alla gånger. :)
  Men jag har faktiskt handskar. Så vad blir den ekvationen? 50/50? :D
  Ha en bra dag Andy!

  SvaraRadera
 3. Du Mannen?? Hur många diton gör 3x300%bw i mark????

  Nej...just det...INGA!! Du får ha hur mycket lack och skit på dina naglar du vill.....faan tom ögonskugga....nån fjolla blir du inte för det!!!!!

  SvaraRadera
 4. Haha, jo men lite fjollig är jag allt :)

  SvaraRadera
 5. :) Låter som en topp tjej, fri spa! inte illa :D

  SvaraRadera
 6. Haha, jora. Hon är bäst :)

  SvaraRadera
 7. Haha, andra bilden är ju bara så underbar!

  SvaraRadera