FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

söndag 21 mars 2010

Magreportage med BodyGårdagens reportage med Body var en lång dag, dock var den sjukt rolig. 3,5 timmar för att ta några magbilder. Så förstår ni hur kämpigt det är att göra alla reportage i tidningen.
Men eftersom jag alltid kämpar med att ni ska ha min blogg som er favorit inspirationskälla, så filmade vi självklart hela kalaset. Så bulla upp er i soffan med popcorn och läsk och njut.


Kan lova att det blev många omtagningar om och om igen. Men jävligt roligt att se resultatet när det var klar. Fick nästan en chock när jag såg mig själv.Här skulle jag göra situps efter att ha tränat mage i 3 timmar. Bara för det tog vi en 10kg vikt bakom nacken, vilket annars är tung om jag är helt utvilad. Nu orkade jag knappt ligga i startposition. Så Veronica fick hålla i vikten tills Marcus sa till att han fotade. Då sprang hon ut ur bilden.Om situpsen var jobbiga kan jag lova dig att statisk benlyft om och om igen är bland det värsta du kan göra. Trodde jag skulle skaka sönder totalt. Kändes ungefär som att hänga i 1 minut under varje session. Men visst, det var väl på sin höjs 10sek.Här är min egen lilla Veronica som hjälper mig med att psycha ut Babak med att hon har större guns en han. Bra att ha någon som alltid stöttar och ser till att lyfta mig.

5 kommentarer:

 1. Fan vad skoj det är att läsa din blogg Andreaz. Många och bra uppdateringar och impomerande fysik. Riktigt bra blogg att hitta träningsmotivation och tips i!

  SvaraRadera
 2. Sandra (Novaindex)22 mars 2010 08:40

  Riktigt roligat att få se filmen från fotningen .. såg roligt men jobbigt ut .. Tur du har Veronica vid din sida =) ... Håller med Gustav .. Riktigt roligt att följa din blogg ...

  SvaraRadera
 3. Hej hej!

  En snabb fråga bara.. Vart köper du din fun light, smaken wild strawberry watermelon?

  Jag har letat överallt efter den.

  Mvh Gunilla

  SvaraRadera
 4. Gustav: Skoj att du följer den!

  Sandra: Ja, utan Veronica skulle det vara tungt :)

  Gunilla: Jag köpte min på Ica

  SvaraRadera
 5. Jätterolig uppdatering! Så kul med filmer! Tappar verkligen hakan av att se din form, helt makalöst! Blir lite annorlunda på film, ser fram emot bilderna! Köper aldrig BODY, men nångång kanske ska vara den första ;-)

  Ha de bäst

  SvaraRadera