FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 11 mars 2010

Halva dieten avklarad!

Nu börjar ringarna runt ögonen synas.. är det någon som kört halva sin diet..

Igår hade vi alltså kommit så långt att halva dieten var avklarad. Riktigt skönt att veta att det bara är 5,5 vecka kvar. De sista veckorna brukar jag bli lite seg på, men de brukar ändå rulla på i en väldig fart.
Som utlovat festade jag till det med den nya tröjan på mig. Är alltid en vinst när jag kan sätta på mig min present. Köpte ju faktiskt två presenter till mig själv, men den andra tröjan tar vi någon helg.Jag känner mig faktiskt riktigt stark och fräsch i kroppen. I Tisdags fick jag iväg ett riktigt bra dips och bröstpass.
Från att vara så trött att jag knappt orkade gå upp för trappan till gymmet till att bara explodera under träningen. Kanske var tackvare att jag tagit KCG R2? Svårat att avgöra sånt där. Men KCG'n är min ständiga vän under diet.
Något som skiljer sig från tidigare dieter är att jag nästan alltid har en stöttande Veronica med mig. Hon är verkligen guld värd och vet hur hon ska kunna tagga mig.

Nytt PB i dips. 70kilo mellan benen.

Som i tisdags då hon pressade mig att ta nytt PB i dips. Hon tyckte att det såg för lätt ut med 60kg mellan benen (extra vikt i bältet alltså). Så det var bara att lyda och ladda på med 70kg. Visst fan fixade jag en 4:a på det, även om den var lite seg. Är ju 2 gånger min kroppsvikt jag körde med, så är rätt nöjd.
Vi filmade lite av passet och kommer att fortsätta att filma idag. Så förhoppningsvis får jag upp lite ny film i helgen.

Men nu ska jag fortsätta ladda inför mig ryggpass ikväll. Ska se till att det blir ett pass att minnas!

13 kommentarer:

 1. Tja!

  Såå kul att även du, nu har din tjej som träningskompis oxå!! Har tränat ihop med min tjej i fyra år nu och kan säga att det är den bästa och far most disciplinerade träningskompisen jag haft.

  Den grymma förmågan att kunna peppa när det behövs, och bromsa likaså, när det behövs, är helt oslagbar. En random killpolare, skulle aldrig klara att vara så brutalt ärlig, som egntligen krävs av ens träningspartner.

  Visst, ibland skulle man väl vilja ha lite pass i böj och så. Och då skulle väl eg. 190 cm muskelberg passa bättre än 163cm 48 kg söt tjej....men man kan inte få ALLT.

  Det krävs också samma av en livspartner....men det är en anna sida av diskussionen.....

  SvaraRadera
 2. Hihi 70 kilo mellan bena.. DET var kul :) Grattis!

  SvaraRadera
 3. Fan vad grov du är! :) 70kg extravikt är inte att leka med. Men vad ser jag, I-form nu igen? Har du övergivit Najaden? Jag som bytte till Najaden från I-Form för inte sålänge sedan :p

  Ser fram emot filmen!

  SvaraRadera
 4. Väger du bara 35 kg? Shit, haha.

  SvaraRadera
 5. vet inte om inlägget kom fram...
  Men ja undrar varför du tar KCG istället för Rage på deffperioder?
  Vad är skillnaden förutom den lilla 25kcal-mängden?

  Mvh / Jacob

  SvaraRadera
 6. Samuel: Min sötis väger också 48kg, men jag känner mig helt trygg när hon passar mig i böjen.

  Dennis: Ja, jag byter alltid gym inför tävling. Så får jag fokusera för mig själv. Trivs att ha det på det sättet. Men snart är jag tillbaka på Najaden igen :)

  Anonym. Förstår hur du tänker. Jag tänker på att jag lyfter hela min kropp plus de 70 extra kilona, vilket blir 140kg. Men som sagt.. fattar vad du menar.

  Anonym 2. Du svarar på din egen fråga. Jag tar bort alla onödiga kalorier och ser till att kunna äta så mycket av kalorierna det går. KCG'n innehåller inga kalorier och inge koffein.

  SvaraRadera
 7. Kör du KCG och kreatin vid sidan av? Eller bara KCG? :)

  SvaraRadera
 8. Nu har jag kört på KCG och Kre-Alkalyn (för att det är så lätt att ta med sig i smart shakern)

  SvaraRadera
 9. Hej Andreaz

  Mycket trevlig blogg du har!
  Har förstått att du använder en hel del kosttillskott från Fairing. Vet du om Fairing har några Pre-Workout produkter som inte innehåller några kolhydrater?

  MVH
  Robban

  SvaraRadera
 10. Tack Robban.

  Ja, Rage 1 och KCG R2 innehåller inga kolhydrater.

  SvaraRadera
 11. Nån anledning till att du kör så mkt dips istället för nån annan slags pressar?

  Vet ju att du ska köra AF framöver men du har väl kört mkt dips med vikt förut också.

  SvaraRadera
 12. Har du några tips för att slippa påsarna under ögonen på diet? Man ser ju dyngtrött ut, trots att sömnen inte är något problem.

  SvaraRadera
 13. Daniel: Jag har faktiskt aldrig kört dips innan. Har en skada i armbågen som har gjort att jag valt att inte träna dips.
  När jag började träna ville jag tävla i AF men vågade inte riktigt för armbågen.

  Så det är först nu jag ska försöka träna ikapp dipsen. Möter ju killar som tränat dips/chins i åratal... så ligger lite efter.

  Marcus: Det är ju bara kolla på min bild så ser du att jag inte har några tips hahahaha

  SvaraRadera