FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 26 mars 2010

Fredagsmys

Dagens outfit blev till det slappare. Skönt med fredag!

Lite sådär fredagsklädd och på riktigt bra humör. Gårdagen var rätt seg, men min sömn den här veckan har verkligen varit på topp. Har inte ens vaknat för att gå upp och kissa.
Så idag blev det uppknäppt skjorta, välkammad och en feting americano från Mellqvist. Ingen dag kan nog starta bättre. Skulle iförsig vara att det var 25 grader varmt och jag satt med mina solbrillor med en öl i solen och nara njöt. Men annars en helt perfekt vårdag faktiskt.Eftersom humöret var på topp, lyxade jag till det med lite påskmust till dagens lunch. Som ni alla vet är jag tokig i must. Fy fan va gott det är!

Gårdagen var jag inbjuden att träna på Actic på Regeringsgatan. Shit vilket gym. Var ju hur stort som helst och smockfullt med utrustning. Det enda jag saknade var ett power rack, men det skulle komma. Kommer nog bli några pass här framöver.
För den som gillar kardio lovar jag att ni aldrig blir besviken. Var som en hall med diverse olika maskiner.
Inte heller såg jag en biff så långt ögat kunde nå. Utan det var helt random människor. Gott om utrymme också, så jag behövde aldrig vänta på något, utan kunde fullfölja mitt schema utan några smärre problem.Fick även nycklarna till helgens ride. Ska bli roligt att testa denna suv, då jag är tokig i Cadillac. Efter helgen bestämmer jag mig om jag skaffar ny bil (igen).
Ska jag vara ärlig kunde jag knappt sova inatt. Blir som ett barn dagen innan julafton och bara längtar. Prylar är jag helt tokig i och en fet bil är aldrig fel.

Jag hoppas att ni inte missar min posering på Proteinkungens öppning av deras butik.
Här kan ni läsa mer -> http://www.gymfocus.com/article/109

10 kommentarer:

 1. Tränar också på active på regeringsgatan, vid vissa tillfällen kan det verkligen vara helt tomt! :)

  SvaraRadera
 2. Vad jobbar du med egentligen så att du ska ha råd att inhandla denna suv? O_o hihi

  SvaraRadera
 3. Nu har ju påskmusten anlänt, riktit najs! Julmusten är godare, för det är en viss skillnad, men bra inpå lika bra. Man får bunkra upp snart när dom rear ut påskmusten! :-)

  SvaraRadera
 4. Åh låter som rena drömmen att slippa vänta på någon som sitter och tar en 15 min vattenpaus i gymmets enda bänkpress. :)

  SvaraRadera
 5. Har active gymmet någon hemsida? Jag ska flytta in i närheten och letar värda ställen.

  SvaraRadera
 6. Haha, hur går ekvationen påskmust + diet ihop? :O XD

  SvaraRadera
 7. Menar du Nautilus gymmet på regeringsgatan? Jag vet att dem bytt namn till active men tänkte bara dubbelkolla ifall det var de du menade.

  SvaraRadera
 8. Ojj du skrev visst "Active", trodde det stod "Actic", som är Nautilus nya namn.

  SvaraRadera
 9. Hur kan du byta bort BMWn ?

  SvaraRadera
 10. Jag dricker light läsk varje dag. Så förstår inte riktigt varför den inte skulle passa in i en diet. Den innehåller inga kalorier (eller marginellt).

  Jag vill ha en större bil och har tröttnat på BMW'n.

  Jag arbetar med försäljning/marknad. Tjänar inge jätte pengar utan spar och lägger pengar på sådant som jag tycker är kul.

  Kanske blir så när man äter matlåda varje dag och inte kör drinkbord på helgerna, som förr i tiden haha.

  SvaraRadera