FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 8 mars 2010

En kokt kycklingIgår var det dags för mig att bli intervjuad av Gymfocus i mitt hem. Förutom det fick jag hjälpa Martin med lite grejer på datorn. Så det ena ledde till det andra..... nu tänker ni fel.
Men när två diethjärnor sitter och ska lösa problem så kan det dra ut på tiden. Så vi blev sittandes i några timmar. Både jag och Martin går ju på diet, så vi hade ju färdig mat med oss. Fast dock andra som inte hade det och klagade gladeligen på att de var hungriga.
Men nu fick jag se på riktigt vad Martin äter på diet. Han lever på kokt kyckling och majs. Det är det enda den killen äter på diet. Inte undra på att han inte orkar dieta längre än 6 veckor. Hård blir han ju också varje gång. Men ska det vara meningen att man ska äta så tråkig mat på diet. En annan hade ju just tryckt sin efter träningshamburgare när de kom. Snacka om skilda världar.

Intervjun har ännu inte kommit upp på Gymfocus, men jag lovar att länka in den så fort den kommer.Nu är det endast två dygn kvar tills halva min diet har gått. Är faktiskt riktigt glad över den form jag uppnått. Var värd varenda sekund av kontrollerat bulkande. Kommer helt klart köra på samma recept efter tävlingen. Då blir det ju nytt fokus, nämligen att bli stark i chins, dips och hinderbana. Planen börjar redan ta form och jag är så otroligt taggad. Norge för mig känns inte ens viktig, utan det är SM i AF som ska bli det roligaste under året.
Norge ser jag mest fram emot att jag fyller år och hade lovat mig själv att ha min bästa form på min födelsedag.
Jag kommer sedan bli hämtade (hoppas jag.. snälla föräldrar) och skjutsad hem till mina föräldrar för att bli bjuden på födelsedags middag med min favorit chokladtårta. Den har min mamma bakat till mig i princip varje år jag fyllt år. För mig är den tårtan en del av mitt liv.Igår var det ben på schemat. Körde på ett tomt iForm till att börja med. Vilket var så skönt. Bara få gå runt i min egen lilla värld och lyfta lite vikter. Det fylldes dock på med folk allt eftersom. Men ingen som visste vem jag var.
Stort och ljust gym och jag får fokusera på min tävling helt i fred. Precis som jag vill ha det.
Blev i alla fall några 6:or på 150 i böjen, vilket känns i rumpan idag.

5 kommentarer:

 1. Det måste vara jobbigt att vara mer känd än medelsvensson om man ska träna, jag skulle personligen få anfall om folk tog kontakt :P

  SvaraRadera
 2. Det var inte så jag menade. Jag vill de sista veckorna slippa bli störd mellan och under setten.
  Annars är jag väldigt social och gillar att prata.

  SvaraRadera
 3. Tjena chefen!
  Har en kort fråga till dig.
  Hade tänkt deffa lite å tånkta börja käka mer som dig men det skulle bli så jävla mycket kyckling och dyrt för mig då jag väger 83kg och är 177cm så funderar på att börja med js-dieten vad tycker du om den dieten?
  Ha de

  SvaraRadera
 4. För min del var födelsedagarna alltid Jordgubbstårta från tant Britta.
  Men men... Livet går vidare.

  Nu är jag mer innne på att födelsedagen borde bestå av massa färsk frukt och keso och cashewnötter och färskpressad juice och kanske en heldag på Bodaborg? :D

  SvaraRadera
 5. Erik: Du behöver inte äta massor av kyckling, bara för att jag gör det. Själv tycker jag att det är ett lätt sätt att få i mig mitt protein. Men du kan ju äta kvarg eller liknande om du vill.

  Ang. dieter så ska man köra på den dieten som du trivs med och orkar att köra. Om det nu är JS dieten för dig så är det bara köra.

  SvaraRadera