FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 17 mars 2010

Det sa bara riiittttccchhh


Formen börjar ta sig!

Jag känner mig oförskämt stark och pigg för att vara 4,5 veckor kvar till tävling. Det skönaste är att det verkligen börjar lossna nu på kroppen. Sakta men säkert kommer konturerna mer och mer fram.
Det känns redan nu som om jag nått mitt uppnådda mål med att komma in i min bästa form när jag fyller 30. Självklart kan jag inte slappna av nu, men jag känner att allt går min väg just nu.

Var nere på iform igår för att köra ett bröst och triceps pass. Glömde nästan bort att ta mitt KCG R2 på pendeln… Så fick kasta i mig det strax innan passet. Var kanske inte så lyckat, då jag var rätt seg i början, men när det väl slog in så kom jag igång bra.
Hur som helst, så startade jag med dips som vanligt. Körde rätt lugnt eftersom jag inte kände mig jätte pigg.
Tänkte att jag skulle köra lite tunga dips i alla fall, då det är skönare att köra några reps när man är lite seg.
Värmde upp med att lägga på 20kg åt gången, tills jag var uppe på 60kg. Det kändes rätt lagom idag, då jag gjorde lätta 4:or på det. Efter andra settet sitter jag ner och vilar lite. Skönt att få återhämta sig mellan setten.
Så kliver jag upp i dipsställningen igen. Ser sjukt roligt ut när man försöker röra sig med 60kg mellan benen, så folk kollar ju lite.
Sträcker ut armarna och står i startposition för att börja rörelsen.
Rittccccccchhhhhh, låter det.
Dips bältet går i två delar och vikter smäller ner i golvet. Eftersom jag är diethjärna hänger jag kvar i några sekunder innan jag fattar vad som hänt. Hela gymmet tittar på mig, hahaha.

Lite snopet är det bara att klättra ner och sätta på sig ett nytt bälte och börja lassa på all vikt igen. Fan va dum man känner sig ibland. Egentligen ska jag väl inte göra det.. .. kan ju hända den bäste av oss.

Av någon anledning så var bänkpressen upptagen i princip hela passet, så det blev att köra hantelpressar tidigare än planerat. Fan va bra det gick. Var ju länge sedan jag startade med den bröstövningen. Körde en lätt 8:a på 50kg’s hantlarna för att sedan fortsätta med att köra 5:or på 52kilos. Fan va skönt det är när allt bara funkar.
Men eftersom hantlarna gick bra fick jag gå ner i vikt på bänkpressen. Blev i alla fall att köra en 10 och sedan en 8a på 100kg. Nöjd med passet då det inte alltid går bra på diet.


Nu ser jag fram emot nästa pass som är imorgon. Då ska det bli rygg för hela slanten!

18 kommentarer:

 1. ser sjukt mycket framemot att se dig på scen kanske träffa dig i minglet .


  go on !!

  SvaraRadera
 2. Oj imponerande!!! Grymt bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Det hände ju den bästa av oss: ) Eller du får väl bevisa det i oslo men kommer nog gå fin fint. Räknar med att de räcker med att köpa eftermiddaspass om man vill se dig på scen då finalerna går då.

  SvaraRadera
 4. Dani: Bara säge hej :)

  Tobbe: Tack

  Robban: Kan inte lova något, men ska göra mitt bästa.

  SvaraRadera
 5. Snyygg bräda!!

  Vill höra allt om din ryggträning sen.. (är en nybörjare på gymmet :P)

  SvaraRadera
 6. En fråga som jag funderat på varje gång jag läser din blogg. Ungefär hur många unika besökare har du här varje dag, vecka eller månad?

  SvaraRadera
 7. Katte: Kanske gör ett inlägg om min ryggträning sen. Var annars en artikel i body om just min ryggträning :)

  Andreas: Jag har ca 800-1000 unika om dagen (ca 1600 besök)

  SvaraRadera
 8. Grymt kört, skönt att du är så bitig att bälten går sönder ;)

  Det som var extra roligt denna gång var att läsa mer om dina tränigspass. Det är det som inspirerar! Vill ju veta övningar etc. som du kör

  Lycka till med formen ( som om det skulle behövas)

  SvaraRadera
 9. great results, very motivating! how much cardio do you do (if any)? and is it place within the feeding window of IF ?if so why not in the fasted state?

  greetings Hans
  (I an a dane and understand swedish, but write it badly)

  SvaraRadera
 10. Niclas Holgersson17 mars 2010 19:46

  Vill börja med att säga att du har en riktigt bra och underhållande blogg! Du uppdaterar ofta, och i princip alltid med bilder. Det är mycket uppskattat. Sen tänkte jag bara efterlysa lite mer filmer och sånt från Fairingkampen mellan dig och Babak :D Det är riktigt kul att kolla på. Mvh Niclas Holgersson

  SvaraRadera
 11. Anon1. Tack, ska försöka skriva lite mer om passen då :)

  Hans. Det handlar om att planera sin tid. Jag har tid efter jobbet och innan middagen att köra min kardio, därför gör jag det då. Den övriga tiden måste jag arbete.

  Niclas: Har inte träffat Babak på ett tag. Både är lite slitna av dieten. Men på lördag har vi en plåtning med Body. Får se om vi hittar på något då.

  SvaraRadera
 12. Visst satt du längst bak på tåget mellan västerhaninge och bålsta vid halv 8 imorse?

  SvaraRadera
 13. Sånt här är bara läskigt..

  SvaraRadera
 14. Haha...

  Nåja, starka hantelpressar! Formen ser löjligt bra ut! =)

  SvaraRadera
 15. baBOOOOOOM så där ska det se ut!

  SvaraRadera
 16. Haha man ska j inte känna sig dum om saker går sänder p.g.a att man är stark . E ju bara ökad harcorefaktor :D. Du skulle slängt in ett lite byggarvrål med ;>. För alla vet ju en av de gyllene reglerna när det gäller träning. Hörs de inte så byggs de inte.

  Så de e bara att fortsätta kasta runt viktkakor o drämma hantlarna i golvet!!!!

  SvaraRadera
 17. Fin form! Härligt att höra att dieten går bra, ofta rätt tungt att ligga på underskott tycker jag :]

  Lycka till på tävlingen!

  Johan

  SvaraRadera