FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

onsdag 10 mars 2010

Better BodiesDen här månadens fokus kläder från Better Bodies är några av mina favoriter. Tröjan måste jag säga är helt perfekt när jag kör böj, då den täcker mer än ett linne. Framförallt nu när det blir varmare väder och man svettas ihjäl om man kör med långärmat. Finns både i kort och långärm, självklart har jag båda.
Byxorna är ganska nya i sortimentet och är samma modell som skjortsen som jag brukar ha när jag köra ben.Oftast har jag den här blicken när jag är på gymmet. Stängda ögon och ett hår ala afro. Jag litar till 100% att kläderna ska få mig att bli snygg. Om det funkar vågar jag nog inte svara på....Av någon anledning blir jag nästan alltid lite avendsjuk på damkläderna. Tycker de oftast att de är snyggare och har mer en cleana linjer. Männens kläder är oftast så hårda och brutala... jag är ju en känslig kille, så jag kanske skulle behöva ett par jazzbyxor istället.

Läs mer här -> http://se.betterbodies.se/better-bodies-right-now/

3 kommentarer:

  1. Jazzbyxor åt alla damer = döden för grabbarna på gymmet. Det går inte att låta bli att titta på dom!

    SvaraRadera
  2. I got the turquoise detailed jazzpants, löööve them! Osminkad och morgonmosig på gymmet så känner man sig betydligt hetare iklädd dessa!

    SvaraRadera
  3. Ha ha! Fan vad lik Dexter du var där!

    SvaraRadera