FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 20 mars 2010

Better Bodies kickoffenIgår var det alltså kick off med Better Bodies. Första gången jag fick träffa teamet, vilket jag såg fram emot.
De flesta var ju ruttinerade rävar och de enda två nya var jag och Kristian, så vi försökte hålla en låg profil. Vi hade profiler som Ahmed Ahmed, Roddy, Cecilia Benjaminsson och andra atleter med högt uppsatta placeringar. En dag kommer jag också vara där ska ni få se. Min NM guld är som ett hån mot vad de här har presterat under sina år.Kickoffen började med att vi fick träffa designerna och tecknaren för kläderna. De pratade väl på med oss i 2 timmar om vad de ville förmedla och hur vi kunde tillföra inspiration. Sjukt roligt att höra hur allt går till och verkligen häftigt att vi atleter kan påverka hur kläderna kommer att se ut.

Better Bodies och Gasp VD visar vägen..

Men självklart blev det inte så mycket "jobb" snack. Utan vid kl 15 kom en buss och hämtade oss för att köra femkamp på Ballbreaker. Ett ställe som jag varit på många gånger förr och alltid tycker är lika kul.


Evalinda skulle hela tiden stajla med att köra med ränna i bowlingen... eller så är det för att hon råkat slita av en del av bicepsfästet :(Jag blev utvald till lagledare för laget "Better Boss" och det bestod av Micke, Evalinda och Annie. Tyvärr räckte inte våra prestationer hela vägen, utan vi kom tyvärr bara tvåa. Homans lag van, men jag tror helt klart de fuskade. Diethjärna som jag är så glömde jag självklart min matlåda i bilen. Just den här gången var den väldigt viktig också, eftersom jag hade plåtning idag. Men men.. mer om det imorgon. Nu ska jag klippa klart filmen till er. Bjussar på en backstage bild idag från plåtningen.

4 kommentarer:

 1. Sounds like an ALL STAR EVE. :D
  Kul att du hade roligt. Kan hälsa att de verkligen VILL ha feedback också. Och inte bara positiv sådan. Hoppas du får en härlig söndag.

  SvaraRadera
 2. Japp, sjukt roligt! Men nästa gång tycker jag att du ska skippa hockeycupen och vara med :)

  SvaraRadera
 3. Vad heter shortsen du har på dig? Snygga är dom!

  SvaraRadera
 4. Här har du en länk till dem -> http://se.betterbodies.se/mens/pants/flex-board-shorts/

  Det kommer även ett par nya snart, med kamo. Såg dem i förra veckan och de var skitsnygga kan jag intyga.

  SvaraRadera