FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 13 mars 2010

5 veckor kvar

Benen såg gladare ut än vad jag kände mig. Men fan va skönt med helg!

Vaknade imorse och var helt skakig. Trött i hela kroppen. Var som jag hade sockerdricka i blodomloppet. Blev lite bättre efter jag druckit mitt morgonkaffe och tagit 1 liter vatten.
Skönt att mer än halva dieten har gått och jag börjar se målet. Räknade dagarna när jag gick på gångbandet idag. Kom fram att det är 35 dagar kvar tills jag står på scenen i Oslo. Det är ju ingenting.Trotts att jag kände av tröttheten i hela kroppen fick jag i alla fall iväg ett helt ok benpass. Kan vara för att personalen på iForm brassade på med lite Warp brothers för att få igång mig.
Skönt att slippa rocken som alltid annars spelas på alla gym. Jag gillar när det är lite puls i musiken och gärna någon smurfröst som sjunger lite, typ Scooter. Tyvärr dog batteriet på min kamera under passet. Så det blev att filma med mobilkameran istället.
Inser nu att kvaliten är helt förskräcklig. Är nästan som att nintendo 8 bitar är skarpare. Hoppas ni kan se något i alla fall.Under morgondagen ska jag filma lite från passet för att sedan sammanställa hela veckans träning. Hoppas ni gillar det.

Se till att njuta av det fina vädret nu! (betyder att ni ska sluta surfa)

8 kommentarer:

 1. Heja heja!!!!!!!!!!! Ser bra ut!!!

  SvaraRadera
 2. Jag brukar alltid bli irriterad på att de bara kör Scooterliknande smurftechno på gymet, jag VILL ha rock, men får det inte! Lustigt :)

  SvaraRadera
 3. jag brukar bli irriterad på att det är för låg volym på musiken överhuvudtaget på gymmet.
  Så lågt att man knappt hör om det är smurfmusik eller rock =(

  SvaraRadera
 4. Zangh Gouzheng13 mars 2010 22:03

  varför bytte du till 3x6 på dina övningar istället för 5x10 eller 8x5...

  SvaraRadera
 5. Zangh: Nu hänger jag inte riktigt med på vad du frågar om?

  SvaraRadera
 6. Zangh Gouzheng14 mars 2010 20:26

  Jag har kollat igenom bloggarkivet och nuförtiden verkar du köra 3 sets på 6 reps på dina tunga basövningar men innan, typ i sommras så skrev du på inläggen att du körde 8 sets på 5 reps eller 5 sets på 10 reps även på basövningar. Varför bytte du upplägget(reps och sets antal) på dina basövningar? Vilka för-och nackdelar känner du att detta medför?

  SvaraRadera
 7. Jasså, då hänger jag med. Jag drar alltid ner på volymen på diet, då jag har minde glykogen över.

  Bättre att köra mindre men tungt då är min erfarenhet av en lyckad diet.

  SvaraRadera
 8. Zangh Gouzheng15 mars 2010 20:56

  Ok, jag anade nog att det var så, men jag ville vara säker. Nu vet jag :)
  Tack för svar.

  SvaraRadera