FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

lördag 20 februari 2010

www.fairingkampen.seNu kan ni följa både mig och Babak på www.fairingkampen.se. Otroligt roligt att få en sådan överblick över hur det går för oss. Tänk att det bara är 8 veckor kvar för oss innan våran första riktiga drabbning på scenen. Av någon konstig anledning så ser jag just nu mer fram emot att köra Athlet Fitness SM. Är något jag aldrig gjort, men många gånger funderat på. Jag har ju problem med ena armbågen och det är tackvare den som jag hoppat att köra. Men nu har jag kommit på hur jag tränar runt problemet och jag börjar känna mig starkare igen. Dock så ser min triceps träning ut som om det vore en liten tjej som lyfte små vikter. Men jag har ju fortfarande några månader kvar på mig att bli lite starkare.

1 kommentar:

  1. Hörru! upp med bilderna då. Såg nog att du poserade nere på gymmet ;) Jag kom nog i slutet av erat pass och körde stångrodd bakom väggen vid andra powerracket. Sen när jag var klar där så var du borta hehe.

    SvaraRadera