FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 9 februari 2010

Sats uppföljning

Nu klipper jag med Sats


Ja, kära bloggen.
Kent Orrgren, VD på Sats verkar inte så intresserad av att svara på mina två mail. Tycker det är rätt arrogant och en smula dålig kundservice.
Självklart har jag full förståelse för att han har mycket att göra, men vad jag vet så har han säkert flera kollegor/medhjälpare och assistenter som skulle kunna svara i hans ställe. Med det yrke som jag har, där jag arbetar nära med mina kunder, så vet jag hur viktigt det är med kundservice. Eller rättare sagt så är kunden, företagets viktigaste finansiär och ser till att hela företaget rullar. Utan kunder, inget företag.

Nu kanske jag inte är deras viktigare kund, eller rättare sagt, det är jag inte. Det företag oftast glömmer är att det finns ambassadörer utanför kundkretsen, som i det här fallet. Jag rekommenderade Sats till Fredrik, som absolut skulle kunnat blivit en glad kund och spridit ordet vidare om detta fantastiska gym. Nu blev det snarare tvärtom.
Med tanke på vem jag är och vilken hobby jag har, så möts jag flera gånger i veckan av frågan om vilka gym som är bra mm. Tyvärr känner jag ingen glädje alls i att rekommendera sats utan väljer nu i första hand någon av deras konkurrenter, som har samma utbud och blir på det sättet mera prisvärt. Kvalitet och inspiration ska alltid vara prioriterat när det kommer till din hälsa.

Så för mig blir det inge mer Sats, tills jag fått den ursäkten jag tycker jag förtjänar.

Jag rekommenderar hällre gym där jag trivs och ger mig motivation, som Najadens gym (Haninge) och Fairing Gym (Järfälla).

En annan som inte är så nöjd med Sats -> http://jardenberg.se/b/facebook-pa-jobbet-en-bakgrund-fran-sas/

För att se det tidigare inlägget -> http://www.andreazengstrom.se/2010/01/utslangd-fran-sats.html

15 kommentarer:

 1. Har själv aldrig tränat på SATS, men om jag går efter på vad andra har sagt så är det ett skit gym med skit service.

  Väldigt dålig stil måste jag säga.

  SvaraRadera
 2. Helt rätt! Kommer inte gå tillbaka till SATA efter deras nonchalanta stil.

  SvaraRadera
 3. Jag får hoppas att någon satsanställd läser detta (vilket jag tror) och tar till sig det. Jag går själv på sats och med tanke på hur fokuserade dom är på att limma på smilet och hälsa alla välkomna så borde detta vara en prioriterad sak.

  Men som tur är finns det andra gym :)

  SvaraRadera
 4. Illa illa! Tycker helt klart de är skyldiga dig en ursäkt ! Förstår ju att du inte har lust att gå dit igen!!

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Såg dig på pendeln imorse, har du flyttat tillbaks till Haninge?! Håller tummarna för att Kent ber om ursäkt så man kanske kan få se dig gästspela på SATS Haninge, vore skoj! :)

  SvaraRadera
 6. Tja Anna,

  Japp, I'm back. Ja, Kent tycker jag kan be om ursäkt :)

  SvaraRadera
 7. Vissa kedjor undviker man. Jag har inte mycket till övers för vare sig SATS eller Nautilus. Båda är ställen som ger samtliga nybörjare ett schema med 99% maskiner.
  Sådant imponerar inte direkt.
  Jag fattar säkerhetsaspekten, men det känns också övertydligt att instruktörerna kostar pengar och inte har lust att få en massa frågor och vara i gymmet och jobba hela dagarna.
  Ett år på SATS i Örebro och så kommer min polare på besök och ska träna med oss en dag.
  Han kunde inte bänkpressa.
  Han kunde inte göra benböj.
  Det var direkt livsfarligt att stoppa hantlar i händerna på honom för han hade inga stabiliserande muskler alls.
  Way to go SATS.
  En kille som inte kan göra hantelcurls är sorgligt.

  SvaraRadera
 8. Hmmm... SATS finns inte ens i Örebro! Har aldrig funnits!

  SvaraRadera
 9. @Anonym: Det säger du. Ok... Jag kikade på jobb där för ett par år sedan. Konstigt... Receptionen såg såååå verklig ut.
  Tror N'Joy ligger där nu.

  SvaraRadera
 10. Hej Andreaz! Jag hittar inga inlägg som förklarar vad det är som egentligen hänt, vet du under vilket datum det står?

  SvaraRadera
 11. Japp, la till det i inlägget nu :)

  SvaraRadera
 12. Funderade starkt på att börja på sats för att hjälpa min flickvän som tränar där. Nu har jag ändrat mig! Tack.

  SvaraRadera
 13. Håller med om att SATS verkligen har gjort bort sig här! Oavsett vem det är, kändis eller inte, så kan man inte bete sig så! Riktigt dåligt och det verkar ju tydligt här som att att det kommer att slå tillbaka på dem själva.
  Fast i ärlighetens namn kan man väl inte beskylla dem för att någon som tränat hos dem inte kan göra knäböj eller är helt utan bålstabilitet. Det visar väl bara att den det handlar om inte tränat och inte heller bett om hjälp!

  SvaraRadera
 14. Jag kan hålla med om att det är dålig stil av Kent Orrgren att inte ge svar på mailen! Verkligen!
  Jag tränar dock på SATS sedan tre år tillbaka och kan känna att det är lite orättvist att dra hela SATS över en kam som vissa gör i kommentarerna. Det är individer som jobbar på anläggningarna och alla är olika. Jag har testat många av dom i Stockholmsområdet och det finns enligt mig både bra och dåliga SATS. Visst finns regler som ska följas på varje anläggning utifrån vad som satts upp i företagets kärna. Men det klickar helt enkelt inte mellan alla människor.

  Jag stortrivs på SATS THULE här i stockholm, bl.a pga deras personal. Känner mig alltid välkommen och tycker om blandningen på de människor som tränar just där.
  Sen finns det anläggningar, som är fel av mig att nämna namn på, (känns bara som smutskastning och andra verkar ju faktiskt trivas i den miljön), där jag kännt mig oehört kränkt och inte alls välkommen.

  Jag går inte till namnet på företaget när jag ska träna, jag går till gymmet.

  SvaraRadera
 15. Bra skrivet Andreas. Jag är själv påväg att flytta till GBG och nu vet jag iaf vilket gym jag inte kommer välja. (Om nu SATS finns där).

  Stå på dig, dom ska inte kunna behandla folk sådär utan att be om ursäkt.

  SvaraRadera