FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

torsdag 11 februari 2010

Glöm inte alla hjärtans dag!Eftersom jag själv är den största gymhjärnan av de alla, glömmer jag lätt bort att det är alla hjärtans dag på söndag. Dock så brukar jag bli påmind, då det är min namnsdag. Så nu vet ni att jag heter Valentin i andra namn. Fått det av min morfar, som dog strax innan jag föddes.

Egentligen tycker jag att hela grejen med alla hjärtans dag är ett stort gippo för att affärena ska få sälja lite extra. Dock så kan man vara lite finurlig och skruva till allt. Varför skulle då inte något som kan motivera dem till något som är bra för deras hälsa och välmående. Är det något tjejer gillar förutom smycken så är det kläder (säger jag av egen erfarenhet).
En snygg topp eller byxa för att tända den där tträningsgnistan och få bort de där extra aladdinask kilona som ligger snyggt på byxlinningen.

Här är några av mina förslag:SOFT HOODIE, OFF WHITECHERRY HILL TANK, BLACKBAGGY SOFT PANT, BLACK (tycker de svarta är snyggast)

Det är i alla fall mina förslag. Hoppas att det hjälpte er lite där ute i "tjej"djungeln.

9 kommentarer:

 1. Haha
  Du är för snäll Andreaz
  Jag föreslår det som anges på länken nedan
  Titta på den- den ä rolig!!
  http://www.youtube.com/watch?v=du0EFzC_VNo
  Perfect valentine's gift om du frågar mig !!
  hahahaaa

  SvaraRadera
 2. Andreaz! Kan inte du skriva ner receptet på din vitlöksmajonäs du brukar göra? Brukar också käka potatisklyftor och har kört fast lite med tillbehören. Tack!

  SvaraRadera
 3. Tja, en fråga.

  Är det bra att ta l-glutamine om man ofta är förkyld eller får man i sig det genom sitt eaa och min kost som inehåller 220g protein varje dag? Blir du ofta förkyld under diet?

  SvaraRadera
 4. bästa alla hjärtans dag present tips! EVER! Om jag hade en karl som tog hem något sådant skulle han aldrig komma sängen hahahaah

  SvaraRadera
 5. Nelli
  Menar du gåvan som anges på länken ??
  http://www.youtube.com/watch?v=_SXNAtwYMBw

  Inte kan det vara ett par plagg hahaha

  SvaraRadera
 6. Fulaste "kläderna" jag någonsin skådat

  SvaraRadera
 7. Haller med, bra ide! Jag bestallde byxorna till mig sjalv i brist pa pojkvan/man som kan gora det... =) Kor hart och lycka till med tavlandet!

  Halsningar fran ett soligt Los Angeles!

  SvaraRadera
 8. Haha, underbart. Det här var mina personliga val av vad jag tycker är snyggt. Sen finns det miljarder andra saker ni kan köpa :)

  SvaraRadera
 9. Jag har suktar efter dessa kläder och hoppas att min Valentine hör det :) hihi. Skitsnygga mjukisbrallor det där!

  SvaraRadera