FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 5 februari 2010

Fairings bästa smakerEftersom den här reklamen kom upp i dagarna och jag får många frågor om kostillskott, tänkte jag att jag skulle göra ett samlat inlägg med mina favorit smaker på kostilskott. Tycker personligen inte att jag använder så många kostilskott. Dock så ändrades min uppfattning när jag stod och packade upp alla tillskott i mitt köksskåp. Så här kommer mina favoriter och glöm inte att det är individuellt med smaker.KCG R2 är ett av Fairing bästa kosttillskott enligt mig. Kör den framförallt under diet, då den inte innehåller några kalorier. Du slipper de höga doserna av koffein, men har fortfarande stickningarna och effekten av att förflytta mjölksyretröskeln.
Jag använde det här flitigast när jag körde thaiboxning, då det krävdes att inte få för mycket mjölksyra under intervallerna.
Men förutom det är det mitt standard tillskott till träningen under diet. Finns tyvärr bara i en smak än så länge, men nya är påväg inom en snar framtid. Har en rätt svag smak och jag brukar hälla i lite fun light i den.

Produkt info: http://www.fairing.se/?p=353Precis som KCG så brukar jag köra på Rage under min offseason träning. Ska jag vara helt ärlig brukar jag även ta den i början av dieten. Men brukar längre in gå över till KCG’n för att verkligen plocka bort alla onödiga kalorier. Den senaste i raden av Rage är Limited Edition, so mär min favorit av de tre som de släppt. Mineral mixen som den innehåller gör mig härligt vaskulär och jag får bra tryck i träningen.
Vi kan nästa räkna ner dagarna till då det kommer nya smaker på den här produkten. Men gissar på att ni kommer att se utbudet om ca 3 veckor. Så håll ögonen öppna på www.fairing.se.

Produkt info: http://www.fairing.se/?p=788Amino Rushen kör jag i princip alltid istället för vassle protein, som jag tidigare alltid använt mig av. Kan bero på att jag dietat det senaste året och därför velat dra ner på onödiga kalorier. 10g Amino Rush ger samma effekt som 30g vassle och ger betydligt mindre kalorier. Favorit smaken är Fantasy fruit som är god att dricka som den är. Testade att blanda den med fun lights nya smak ”vatten melon – jordgubb”. Det var helt klart en vinnare utöver det vanliga.

Produkt info: http://www.fairing.se/?p=134När jag vill lyxa till det på helgerna brukar jag göra i ordning proteinglass på sloow protein vanilla ice cream. Trixet med att få den god är att blanda med mjölk, t.om mini mjölk får den att smaka glass. Funkar bra i vatten också, men mjölken gör den oemotståndlig.
Är helt ärligt det godaste kasseinet jag testat. Här kan ni se mitt recept på lyx protein glass -> http://www.andreazengstrom.se/2009/07/fairgin-glass.html

Produkt info: http://www.fairing.se/?p=730

Eftersom många frågar mig om smakerna, så tänkte jag att det räcker med att lista vilka smaker jag använder på de olika produkterna. Kommer längre fram att visa upp hela mitt kosttilskottschema under den här dieten.

8 kommentarer:

 1. Hur lång tid innan träning tar du din Rage?

  SvaraRadera
 2. Jag brukar ta det 45-60min innan passet.

  SvaraRadera
 3. Kan bara hålla med om att Sloow protein vanilla ice cream är underbar med minimjölk. Den klart godaste proteindrycken jag druckit, inte alls långt ifrån McDonald´s betydligt onyttigare vaniljmilkshake.

  SvaraRadera
 4. Hur gör man sin glass (med ditt recept) om man inte har tillgång till en glassmaskin?

  Tack för ett intressant inlägg och lycka till med dieten! :D

  SvaraRadera
 5. Andreas: Ja, folk tror ju inte på mig när jag säger det. Men med mjölk är den helt otrolig.

  Anon. Jag skulle lägga det i en bunke i frysen och röra om varje kvart typ. Kan jag tänka mig, men har aldrig testat.

  SvaraRadera
 6. Du skriver att du använder aminoruch istället för vassle. Då tänker jag osökt på vassle protein men antar du menar nått annat?

  SvaraRadera
 7. Japp, jag menar vassle protein :)

  SvaraRadera
 8. Provade ditt tips om att ställa kasein drinken i kylen i 30 minuter och måste säga att det blev mycket lättare att dricka! tack för tipse mvh Marcus

  SvaraRadera