FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

måndag 1 februari 2010

En spark i pungen..


Worst Nutshot Timing Ever - Watch more Funny Videos

Så känns det just nu. Hela min värld rasade just samman. Det kom en ny mjukvaro uppdatering till min mobil, som jag väntat på. Så självklart satt jag igång direkt att uppdatera den.
Då händer det... det som aldrig får hända. Mobilen börjar tugga om och om igen. Skiten går inte att starta. Tur att man känner lite hackers. Hoppas på att den snart är tillbaka i min hand och fungerar som vanligt.

Dagens I lands problem.

Att vara utan mobil är verkligen inget jag önskar min värsta fiende. Då menar jag allvar. Att gå runt utan att ha tillgång till att ringa, sms och uppdatera sig med divers info som SL, nyheter. Men framförallt så lyssnar jag ju på spotify genom luren. Nu måste jag alltså sitta och lyssna på resten av världen när jag förflyttar mig... mycket jobbigt.. Jag gillar ju att vara i min egen lilla tanke bubbla.

Att vara utan mobil är ju nästan lika läskigt som att vara utan internet. Fattar inte hur man klarar sig utan det?

Som tur är började jag min diet idag. Så kvällen kommer att bestå av att laga mat för resten av veckan. Noga uppvägt och lagt i matlådor. Rutiner till det extrema är mitt signum.

2 kommentarer:

 1. Även jag började min diet idag :) Lycka till! Men rutinerad som du är blir det nog inga problem, värre för mig som kör för allra första gången :S

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
 2. Jag reagerar som tusan på den där filmen.
  Jag undrar om den där tjejen lever idag?
  Jag hade iaf suttit inne för mord om det var mig hon hade sparkat. Det där är ALDRIG okej!

  SvaraRadera