FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

fredag 26 februari 2010

Dagsformen 50 dagar kvar

Kanske borde köra ett varv med trimmern...

Då hade vi äntligen kommit till min favorit tid och dag på veckan. Det är nämligen fredag efter jobbet, vilket betyder att jag har så mycket som möjligt av helgen kvar.
Passade på att ta lite bilder på formen innan jag hoppade upp på min motioncykel för lite lätt 45min cykling.
Ska se till att jag har mitt livs form den 17 april, så det är dags att dra igång dieten ordentligt nu. Coachen tyckte också jag skulle köra lite lätt kardio. Han kanske tycker att jag är tjock, vad vet jag. Själv föredrar jag mig själv med lite former.Formen har börjat smyga på mig sakta men säkert och jag känner fortfarande att det är kul med diet. Har haft samtal med Martin Berkhan (coachen) om att lägga om träningen lite. Utformningen av träningen är ännu inte riktigt klart. Men tankarna är att jag antagligen ska köra ett 4-splits schema, vilket ska bli förbannat kul. Har ju kört halvkroppspass ett bra tag nu, vilket jag verkligen trivs med. Nu såhär 7 veckor innan tävling, eller rättare sagt ca 5 veckor (av riktig träning), så kan det vara på sin plats att kasta om lite.
Ett nytt schema brukar även ge mig lite nytändning. Jag kanske t.om. börjar träna vaderna. Eller så gör jag det inte, lutar nog mest mot det. Vad träning är fan det tråkigaste som finns. Det ända som får dem att växa är thaiboxningen och det orkar jag inte med nu på diet.Något av det som jag tycker är roligast just nu, är att jag antagligen ska börja kötta på ryggen lite under de sista veckorna. Det är riktigt skoj att träna och jag kan verkligen behöva lite tjocklek. Kanske inte riktigt är så att min rygg hinner växa till sig, men det är viktigt att psyket får sin del av positiv anda också.Fick en liten present idag. Något vet verkligen vad min svagaste länk är... nämligen choklad. Jag är verkligen en chokladälskare i alla dess former. Spelar ingen roll om det är en så kallad billighets variant av mjölkchoklad eller en dyr belgiskchoklad. Allt går ner i den här lilla munnen.
Som jag skrev igår så blandar jag Complete 3 till en glasspudding, sedan häller jag på espresso och 10g green choice jordnötssmör. Är höjdpunkten på dagen helt klart.

14 kommentarer:

 1. Ser riktigt bra ut mannen, keep up the good work! :)

  Syns på Fairing, söndag!

  SvaraRadera
 2. En sån där form kommer de flesta aldrig i, och du har 50 dagar kvar! grymma ben.

  SvaraRadera
 3. jävulst najs form du har! det ser ju svin bra ut=)

  bra jobbat!

  /Sundström

  SvaraRadera
 4. Jävlar va bra det ser ut! Benen har växt på sig en hel del va?

  SvaraRadera
 5. Det ser grymt bra ut! Jag hoppas nå liknande form någon gång i livet ;)

  SvaraRadera
 6. Fan vilken synlig utveckling , fortsätt med det du gör så uppnår du ditt mål , det är jag 100% säker på !! ;) !

  SvaraRadera
 7. ser bra ut! hvor placerer du cardio iforhold til IF feeding window? lige inden eller 3-6 timer foer?

  SvaraRadera
 8. Jäklar vilken grym form! =)

  SvaraRadera
 9. kanske tar mig en sväng till Fairing på söndag. Hoppas du hinner snacka lite mellan TUNGA set med Babak;) he,he.
  Myran Malin

  SvaraRadera
 10. Kör du cyklingen på fastande mage?

  SvaraRadera
 11. Ojdå, här var det frågor.

  Först och främst, tack för alla snälla kommentarer!

  Min ben kanske har blivit marginellt bättre, tror inte att det är jätte stor skillnad. Kanske att de kommer bli hårdare den här gången, det är i alla fall tanken.

  Kardion kör jag innan min middag, alltså inte på fastande mage.

  SvaraRadera
 12. hey Andreaz, good work, how come you don’t perform low intensity cardio in the fasted period since fat utilization is surly higher at that time? Is it because of the risk of triggering too much cortisol and in turn a cortisol bloated water retention?
  keep up the good work, very inspiring
  ! good luck with the dieting!

  Hans

  SvaraRadera
 13. Ser ju helt strålande ut. Ska bli kul o se dig på scen i oslo.

  Jag trodde det var strikt förbjudet att byta träningsuplägg inför tävlingar. Men detta kanske är något du brukar göra? Du har ju lite rutin : )

  Keep it up

  SvaraRadera