FAQ - De vanligaste frågorna kan ni läsa här


Viktigt! Häng med på de senaste uppdateringarna och få annat skoj i din facebook. Gå med i No Sugar Added redan nu facebookgruppen redan nu .Viktigt!

Translate the blog

tisdag 23 februari 2010

Då började det rinna..

Nu börjar ådrorna synas på magen

Förkylningen rinner sakta men säkert av mig nu. Tappade faktiskt 2,3kg över natten, vilket är mycket mot vad jag brukar gå ner när jag sover. Vanligtvis brukar jag tappad 1-1,5kg. Men att tappa över 2kg på natten innebar en hel del kissande kan jag säga. Kändes som om det var det enda jag gjorde faktiskt.
Men helt plötsligt så fick jag en mer och tajtare lock. Känner mig hur lugn som helst med formen och siktar på att få min bästa form någonsin. Den här veckan börjar jag även att röra på mig lite mer. Vi skulle kunna säga att det här blir min första ”riktiga” diet vecka. Så lättare kardio som promenader kommer jag nu att köra, hela vägen fram. Mest för att kunna äta lite mer och slippa känslan av svält, vilket jag hatar. Skönare att magen får äta sig mätt. Då orkar man dieta hur länge som helst. Antar att det är den anledningen som gör att jag orkar hålla formen så bra också. Är typ alltid mätt, även på diet. Får en del små dippar ibland, men de brukar snabbt gå över.
Skönast är ändå att jag alltid kan gå och lägga mig mätt.Jag fick frågan av hur jag såg på pre-workout tillskotten. Tycker absolut att en pwo hör hemma innan passet av flera anledningar. Dels får du i dig vätska, uppiggande effekt och sedan hjälper det till med pumpen. Det är i alla fall något jag tycker är väldigt trevligt under passen.
För tillfället har jag tagit bort min favorit pwo Rage för en annan favorit, nämligen KCG R2. Den innehåller inga kalorier och håller mjölksyran på en bra nivå. Riktigt sköna stickningar ger den också. KCG har faktiskt varit en gemensam nämnare för alla mina dieter. Har faktiskt ingen aning när första KCG’n kom, men den måste ha funnits i 10år i alla fall.

Ingredienser (alltså inget koffein)

* Kre-Alkalyn (buffrat kreatin monohydrat)
* Beta Alanin
* L- tyrosin
* Acetyl L-karnitin
* Dimethylaminoetanol
* Magnesium,
* Arom (Aspartam, innehåller en Fenylalaninkälla)
* Silica dioxid

12 kommentarer:

 1. Innehåller denna PWO-tillskottet någon koffein?

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att vattnet gick :P

  SvaraRadera
 3. Orre: Nopp. Lägger till ingredienserna i texten nu. Annars är det bara klicka på namnet så kommer du till fairingshemsida med all info :)

  GeCCo: TAck! Hoppas det blir en krallig en :P

  SvaraRadera
 4. hej andreaz!
  du får komma upp med mer träningsfilmer nu:D

  SvaraRadera
 5. Tjenare Andreaz!
  Har funderat på att pröva KCG R2 istället för Rage så undrar: Ger KCG mer stickningar än Ragen?
  Tack i förhand.

  SvaraRadera
 6. Mike: Ska försöka filma lite allt eftersom. Har varit mycket annat nu som tagit min tid :)

  Martin: Det finns ju flera olika sorter av rage som rage, rage X2 och Rage Ltd. Men kcg'n ger lika mycket stickningar som den första rage skulle jag vilja säga.
  Men tycker du att det är jobbigt med stickningarna så ska du ta kolhydrater till, så försvinner det.

  SvaraRadera
 7. Fastar du från vätska också under dina perioder utan käk?

  SvaraRadera
 8. Nej, jag dricker både cola light, vatten och kaffe :)

  SvaraRadera
 9. Det där med ådror på magen är coolt. Konstigt nog är det oerhört individuellt vid vilket stadie i dieten man får fram dem.

  Kan säga att jag haft lätt synliga vener kring midjepartiet i snart en månad.....("DIETAT" SEN STRAX FÖRE JUL..)men var låååångt ifrån så hård som du var när du STARTADE din diet.

  Verkar som olika kroppar mobiliserar fettdepåer i olika "ordning"...

  Vad väger du med den torson du visar på bilden?

  SvaraRadera
 10. Aha. fast tvärtom jag vill åt stickningarna, tycker jag kan träna hårdare och mer fokuserat med dom(!) Har prövat RageX2 fast kör med Rage Ltd nu (dock aldrig prövat första Rage). Så "stickningsvis" Vilken är att föredra? (vilken av alla dessa som ger bäst stickningar)

  SvaraRadera
 11. Tjena Andy!

  Har inget med detta inlägg att göra kanske, men vill bara önska dig lycka till!

  Själv är jag på mig fjärde vecka av ketos och det är inspirerande att se en positiv, discplinerad och hårt arbetsamt person som Du. Speciellt när vi är lika långa (korta?), hah!

  Som sagt, lycka till! =)

  SvaraRadera
 12. Samuel: Jag brukar inte få ådror på magen förutom när jag är varm eller just solat. Sen försvinner de snabbt.
  Men det har verkligen att göra med bf%. Det rinner ju av olika snabbt på olika delar på kroppen. För mig kommer benen sist och där blir jag sällan jätte ådrig.
  Har ju även att göra hur vaskulär man är.

  Martin: Då är det första rage du ska ha. Vad jag hört kommer den slutas att tillverkas. Men vill du bara ha stickningarna ska du köpa Beta-alanin. Annars får du fin fina stickningar av KCG R2.

  Mohammed H: Det tackar jag för. Bara köra på!

  SvaraRadera